Brynzové halušky III
Brynzové halušky jsou skvostem tradiční slovenské kuchyně, který si našel pevné místo i na českých stolech. Jemné bramborové noky spojené s výraznou chutí ovčí brynzy a doplněné křupavou slaninou tvoří vydatné a syté jídlo.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzové halušky III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RXP5
Moje poznámka
Brynzové halušky III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RXP5
Nejnovější recepty
Strakaté řezy s dýní
Přidáno před 55 minutami
Domácí cookies sušenky s čokoládou a ořechy
Přidáno před 1 hodinou
Cuketové řezy s malinami
Přidáno před 5 hodinami
Bulgur s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Vafle bez cukru
Přidáno před 16 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pórková polévka
MichalRaby před 44 minutami
Likér z aronie
jana.kulkova před 2 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 4 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 4 hodinami
Vafle bez cukru
zdraveskamcou před 7 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
Evculina84 před 13 hodinami
Bábovka z televize
Petik05 před 14 hodinami
Bavorské klobásy v listovém těstíčku
Kattyy před 14 hodinami
Rybičková pomazánka ze sardinek
Kajkajak před 15 hodinami
Kapustová polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
sůl,
mouka hrubá,
mouka polohrubá
Komentáře (3)