Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jarní špenátová pomazánka

Pomazánky uvítáme nejen na svačinu a večeři, ale také třeba při chystání občerstvení pro návštěvu. Špenát nepochybně patří mezi jarní suroviny, zejména pak na Velikonoce. A tak tuto lahodnou pomazánku můžeme servírovat pro koledníky.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Špenát podusíme. Krok 2: Do mísy vložíme sýry, nakrájené vejce, podušený špenát a nadrobno pokrájenou cibuli a rozmixujeme na hladkou pomazánku. Krok 3: Necháme ji vychladit a poté mažeme na pečivo.

Zveřejněno 12. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jarní špenátová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk7xB

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jarní špenátová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk7xB

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
vejce, lučina, špenát listový mražený, sýr žervé, cibule, sůl, pepř mletý, libeček

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu