Jarní špenátová pomazánka
Pomazánky uvítáme nejen na svačinu a večeři, ale také třeba při chystání občerstvení pro návštěvu. Špenát nepochybně patří mezi jarní suroviny, zejména pak na Velikonoce. A tak tuto lahodnou pomazánku můžeme servírovat pro koledníky.
Postup přípravy
Krok 1: Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Špenát podusíme.
Krok 2: Do mísy vložíme sýry, nakrájené vejce, podušený špenát a nadrobno pokrájenou cibuli a rozmixujeme na hladkou pomazánku.
Krok 3: Necháme ji vychladit a poté mažeme na pečivo.
Zveřejněno 12. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní špenátová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk7xB
Moje poznámka
Jarní špenátová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk7xB
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 12 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 20 minutami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 30 minutami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 52 minutami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 54 minutami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 1 hodinou
Sekaná pečeně
bobnak před 2 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 3 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 3 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 3 hodinami
Suroviny:
vejce,
lučina,
špenát listový mražený,
sýr žervé,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
libeček
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.