Pečínka z jehněčího
Chuť jehněčí pečínky vynikne zejména díky nenáročné úpravě. Plát masa srolovaný do úhledného balíčku doplní česnek a tymián. Společně je upečeme a z výpeku pak připravíme máslovou omáčku na přelití plátků masa.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečínka z jehněčího
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYMlr
Moje poznámka
Pečínka z jehněčího
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYMlr
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 24 minutami
Boží milosti
Přidáno před 12 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 22 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické palačinky
Coolbins před 30 minutami
Argentinská křídla
wimra před 52 minutami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 1 hodinou
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 8 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 9 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 9 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 10 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 12 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
česnek,
olej,
sůl,
rozmarýn,
máslo
Komentáře