Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Květák je oblíbenou surovinou díky své variabilitě a nízkému obsahu kalorií. V tomto zapečeném receptu získá výraznou chuť díky nivě a pečením vytvoří lahodnou křupavou sýrovou krustu. O svěží tečku se postarají nasekané čerstvé bylinky.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRODW
Moje poznámka
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRODW
Nejnovější recepty
Hamburgery s trhaným„fejkovým”masem
Přidáno před 10 minutami
Čokoládový fondant
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno 28. 4. 2025 12:17
Chřestová polévka
Přidáno 28. 4. 2025 12:03
Rebarborovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 28. 4. 2025 11:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený jablečný dort
masarykoele před 25 minutami
Rajčatová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka se sýrem
Slavista62 před 1 hodinou
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Glapet před 2 hodinami
Teplý čočkový salát
TondaJ před 3 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
TondaJ před 3 hodinami
Vepřové kotletky s pepřovou omáčkou
prochajdam před 3 hodinami
Křehoučké jogurtové řízky
Kovisova před 4 hodinami
Halušky se zakysanou smetanou
ZboSy před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Nikolw před 6 hodinami
Suroviny:
květák,
cukr krupice,
sůl,
vejce,
smetana na vaření,
sýr niva,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
bylinky zelené
Komentáře (1)