Svíčková omáčka:
Nejklasičtější ze všech českých omáček je jednoznačně svíčková. Každý má na ní svůj recept, na který nedá dopustit. Tento je trochu netradiční a využívá suroviny z vývaru na polévku.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 527 kJ / 1 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,11 g |
Tuky | 75,83 g |
Vláknina | 9,43 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 33,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková omáčka:
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4R5V
Moje poznámka
Svíčková omáčka:
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4R5V
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 3 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 7 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 20 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 29 minutami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 32 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 3 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 4 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 4 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 4 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 15 hodinami
Tématické fráze:
svíčková omáčka,
svíčková omáčka recept,
recept na svíčkovou omačku,
recept svičkova omačka,
jak dochutit svíčkovou,
omáčka svíčková,
svíčková na smetaně,
jak se dela svickova omacka,
recepty svickova omacka,
hovězí svíčková omacka,
čím dochutit svíčkovou,
příprava svíčkové omáčky,
příprava svíčkové,
top recepty omáčky,
recept svíčková na smetaně,
jak se dělá svíčková,
jak se vari svickova,
recepty na svíčkovou omáčku,
omačky svíčková,
svíčková
Suroviny:
maso,
vývar masový,
mrkev,
celer,
petržel,
koření nové koření,
pepř celý,
tymián,
bobkový list,
mléko,
mouka polohrubá,
smetana zakysaná,
cukr,
máslo,
šťáva citronová,
slanina
Komentáře (19)