Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 554 kJ / 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,13 g |
Tuky | 71,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 4,04 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 6,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka z čuníka s nivovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RgV
Moje poznámka
Panenka z čuníka s nivovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RgV
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 17 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 4 minutami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 6 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Barborka17 před 34 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 1 hodinou
Mazanec
Creativewoman před 1 hodinou
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 1 hodinou
Vepřové s jarní nádivkou
Zliska před 2 hodinami
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 4 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 13 hodinami
Tématické fráze:
nivový dip,
dip z nivy,
jak udělat vepřovou panenku,
vepřová panenka na nivě,
vepřová panenka s dipem,
vepřová panenka niva,
přeliv z nivy,
veprova panenka na panvi,
dip niva,
nivovy přeliv,
přeliv na vepřovou panenku,
veprova panenka s nivovym prelivem,
co udělat z vepřové panenky,
vepřová panenka s nivou,
nivový přeliv recept,
dip na vepřovou panenku,
niva dip,
co udelat s veprovou panenkou,
vepřová panenka se smetanou,
vepřová panenka se sýrovým přelivem
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina uzená,
sýr niva,
smetana,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (15)