Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Riz-otto

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 6-8 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 666 kJ /
4 461 kcal
Bílkoviny228,48 g
Tuky31,17 g
Vláknina23,20 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 456 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy806,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dáme vařit kilo rýže a mezitím si nakrájíme vepřové maso na kostky 1,5x1,5 cm, orestujeme společně s nakrájenou cibulí a dusíme, až je maso dle našeho gusta. Krok 2: Poté přidáme a krátce zavaříme mraženou zeleninovou směs, přidáme 6 lžic sladkého kečupu. Krok 3: Poté ve velké míse promícháme s rýží a podáváme s okurkou.

Zveřejněno 11. 10. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Riz-otto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/86wL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Riz-otto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/86wL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

michLENKA: to už je ale úplně jiný recept :-*

michLENKA 24. 9. 2013 14:46
ja jsem do toho dala misto masa salam a slaninu,sladkou papriku,a jen kapinku kecupu a vyborny :-) :-p;-):yes::yes::yes:

super RIZOTO akorát jsem neměla vepřové a tak jsem dala kuřecí... přítel si pochutnal a já tam přidala ještě feferonku aby to mělo říz ;-) byl to dnešní obídek...děkuji:yes:

Aby rizoto drželo u sebe, je nutno použít rýži, která je "lepkavá".

:-D:-D:-D:-D:-D:yes::yes::yes:

Je to bomba Otto, pošmákla jsem si společně s Pepíkem a ten mi teda dal. Nic naplat - láska prochází žaludkem. Ottíku, díky za inspiraci, ty musíš být pěkňoučkej chlapák.Jsem tvoje fanyna, ale Pepík již začíná něco tušit, tak nevím, jak ti mám vyjádřit svoji náklonnost. Jsem hezoučká blondýnečka, alespoň to tvrdí náš soused, který mne občas navštěvuje a já mu uvařím, když je samo Pepík v práci, dle tvých receptů a je to lepší než AGRIMAX a všelijaký ty červený hlavy na bilboardech. Jsi prostě pašík, tak zas někdy brzy nashledanou.:-K:yes::-8;-)

Jak dosáhnu toho, že mi bude rizoto krásně u sebe držet..? mě se to vždycky povede tak, že to na sobě nedrží. :(

Dnes jsem to udělala k večeři, akorát jsem si tam lupla kuřecí místo vepřového, se syrovou mrkví a kukuřicí z konzervy. Dávám bodík a přidávám foto

Klasický dobrý recept...já protože vařím i pro malé děti,tak tam přidávám ještě trochu smetany,aby to nebylo takové suché.Dávám bodík. :yes:

Super,super,super:yes::yes::yes: ...moc jsme si pochutnali:-p:-p:-p ..dávám bodík :yes: a všem dopoučuji;-);-);-)

Výborné, nemá chybu. Jsem ráda, že zde najdu i klasické recepty a vhodné i pro začínající kuchtíky. Všichni jsme si mlaskali.
Dokonce i naše malá, která jinak masíčko nechce. Udělujeme bodík.:-*:yes:

:-)Milujem české rizoto, i když od originálního italského je hodně daleko. A to je dobře. Nechápu, jak si někdo může pochutnávat na polotekuté "šlichtě" a naopak tohle by nevzal do úst.:-K:yes:
Přidávám převeliký BOD.

Luci, máš asi pravdu, taky to tak dělám. Otíku, jak originální název!;-):yes:

Dělám podobně, jen rýži přidám k opraženému masu s cibulovým základem, krátce orestuji a zaleji vařícím bujonem, přijde mi, že pak díky společnému pečení v troubě má plnější chuť.Moc dobrá klasika:yes:

Tématické fráze:
klasické rizoto, ceske rizoto, české rizoto recept, rizoto klasické, otto plášek, riz-otto, riz, klasické české rizoto, super rizoto, klasické rizoto recept, rizoto z vepřove kyty, klasické vepřové rizoto, vareni rize, kureci riz, rizoto, rizoto z kýty, rizoto video, plášek otto, příprava rize, rizoto super recept

Suroviny:
rýže, kýta vepřová, kečup sladký, cibule, směs zeleninová mražená, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu