Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 611 kJ / 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,94 g |
Tuky | 34,08 g |
Vláknina | 18,97 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,55 g |
Sacharidy | 38,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ledvinky si nakrájíme, dáme je na olej, kde jsme před tím osmažili cibulku s pórkem.
Krok 2: Květák si nakrájíme po růžičkách na drobnější kousky a když se ledvinky zatáhnou, tak ho přidáme, zároveň s Provensálským kořením, česnekem na plátky a dusíme tak dlouho, až budou ledvinky měkké a květák skoro rozdušený.
Krok 3: Pak dáme ještě trošku vody, abychom měli šťávičku, přidáme nakrájené párky, dochutíme pepřem, petrželkou a solí, necháme ještě chvilku dusit a je hotovo. Není třeba zahušťovat, to zařídí za nás květák.
Zveřejněno 20. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákové ledvinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jy6o
Moje poznámka
Květákové ledvinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jy6o
Nejnovější recepty
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 4 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 5 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 8 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 11 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
Přidáno před 13 hodinami
Plněná cottage placka nejen pro diabetiky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 3 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 3 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 4 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 5 hodinami
Slaný koláč z brokolice
lecho před 5 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
KaterinaBilek před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
tinakajfoszova před 8 hodinami
Vrstvená jablková buchta
vozlenka před 9 hodinami
Pravý pařížský dort s krájecí polevou
Edward před 10 hodinami
Anglická omáčka
romankrejcik před 10 hodinami
Tématické fráze:
ledvinky recept,
květákové pokrmy,
květákové recepty,
jak dlouho dusit ledvinky,
květák recepty,
kvetak pokrmy,
ledvinky+recept,
provensálská kuchyně,
květák nejlepší recepty,
provensálská kuchyně /recepty.cz
Suroviny:
ledvinky vepřové,
pórek,
párky,
květák,
koření provensálské,
česnek,
cibule,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (3)