Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mozeček po mlynářsku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 266 kJ /
303 kcal
Bílkoviny0,28 g
Tuky32,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1,57 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mozečky asi na hodinu vložíme do studené vody s octem, propláchneme, očistíme od blan a krevních cévek, propláchneme a povaříme 10 minut. Krok 2: V osolené vodě spolu s bylinkami. Vodu slijeme, vychladlé mozečky nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na rozehřátém másle zprudka opečeme. Krok 3: Na talířích obložíme plátky citronu a posypeme sekanou petrželkou.

Zveřejněno 20. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mozeček po mlynářsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QXG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mozeček po mlynářsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QXG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

To taky vypadá dobře :yes:

Simona Kucerova: V Sušici na náměstí za 15 Kč kilo ... :-)))

Takto připravovaný mozeček jsem ještě nejedla,ale jinak mám ráda mozeček s vajíčkem a nebo obalovaný a smažený.:-pAle kde dnes vzít mozeček to nevím,neviděla jsem to prodávat už několik let.;-):-K:yes:

Tématické fráze:
mozeček, obalovaný mozeček, srnčí pajšl, telecí mozeček, cuketový mozeček, vepřový mozeček recept, mozeček recept, veprovy mozecek, mozeček s vajíčkem, vepřový mozeček recepty, kančí pajšl, kanci mozecek, telecí mozeček recept, mozeček obalovany, vepřovým mozecek na rizek, kuřecí po mlynářsku, recepty mozeček, recepty vepřový mozeček, recept vepřový mozeček, připrava kančiho mozečku

Suroviny:
mozeček telecí, ocet, sůl, petrželka, šalvěj, majoránka čerstvá, tymián čerstvý, pepř, mouka hladká, máslo, citron, petrželka zelená

Přidat fotografie receptu