Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý boršč

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

evík

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 835 kJ /
1 156 kcal
Bílkoviny75,98 g
Tuky52,13 g
Vláknina29,80 g
Cholesterol 248 mg
Sodík 3,56 g
Sůl8,70 g
Sacharidy81,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jemně pokrájenou cibuli osmahneme na másle. Přidáme koření (v sítku na koření nebo sterilním obvaze) a sůl. Zalijeme vodou, přidáme všechny tři druhy masa vcelku a dáme vařit. Po dvaceti minutách přidáme na nudličky pokrájené zelí a pokrájené brambory. Když je maso skoro měkké, pokrájíme ho také na nudličky. Přidáme lečo, naloženou červenou řepu bez nálevu, rajčatový protlak, eventuelně nakrájenou klobásu. Povaříme a ochutíme octem nebo citronem, cukrem, solí. Krok 2: Nakonec přilijeme šlehačku (kdo má rád hustší polévku, může do šlehačky rozmíchat trochu hl.mouky). Povaříme a pak už jen papáme.

Zveřejněno 7. 11. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q7ZR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q7ZR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

drahousku Evik, neposilejte mi uchylne zpravicky. ja nemuzu za to ze do borsce leco nepatri. je mi lito. :-((

tak borsc to rozhodne nenizadne leco do borsce nepatri ani jine veci. to je stejny kdybych uvarila krupicku a pojmenovala to jako knedlo,vepro,zeli. :no:

:-/ fotku může vložit každý... mě by spíš zajímalo, co je na tomto receptu rychlé...

Evíku, fotku může vložit i jiná osoba, ale když se Ti ta moje nelíbila, smázla jsem ji :-8

ta fotografie neodpovídá tomuto receptu vložila jí tam jiná osoba:-?:-?:-?

Tématické fráze:
rychlý boršč s červenou řepou, levný boršč, rychly recepty, boršč z leča, boršč, zamrazeni leča, borčš, boršč z naložené řepy, bořšč z červené řepy naložené, zamražení červené řepy, rychlá polévka boršč, boršť, ruský borčš, červená řepa zamražení, boršč hovězí, rychlý boršč s červenou řepou recept, rychly recept, steril.lečo, boršč s červenou řepou, rychli levny recepty

Suroviny:
cibule, máslo, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, sůl, maso vepřové, zelí bílé, lečo, řepa červená, protlak rajčatový, ocet, cukr, šlehačka, brambory, klobása

Přidat fotografie receptu