Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedínský guláš IV.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janatka janatka

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 137 kJ /
989 kcal
Bílkoviny31,56 g
Tuky89,44 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 119 mg
Sodík 1,73 g
Sůl4,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli na kostičky osmahneme na sádle, přidáme na kostky orestovat maso, aby se nám zatáhlo. Krok 2: Potom zasypu paprikou, ochutím solí a pepřem, já dávám i místo soli podravku a necháme dusit skoro do měkka. Krok 3: Přidám zelí a podusíme do změknutí. Zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku a případně dochutíme. Příloha houskový knedlík.

Zveřejněno 10. 11. 2009

Poznámka autorky janatka

Dávám do tlakového hrnce. Poprvé jsem dělala segedinský guláš z krkovice. U nás totiž nebyl v obchodě bůček. Chutnalo všem a přidali si .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Segedínský guláš IV.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nxzY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Segedínský guláš IV.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nxzY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Dělám téměř stejně, místo uzeného bůčku jsem dala dobrou slaninu. Je moc dobrý a přidala jsem fotku a dali jsme si ho s chlebem...:-K:-K

Taky jsem slyšela, že s uzeným je to :-*:-*:-*:-p:-p:-p:yes:

S uzeným je to jiná dimenze. Doporučuji;-)

V nadpisu je chybka, takhle to nepůjde vyhledat;-)

Ivetko. Měl jsem kamaráda od Jihlavy a 1x jsem ochutnal jeho segedýnský guláž ve kterém byl kousek uzeného. Byl SUPER. Já segedýn dělám často, ale odvaho tam dát uzené jsem ještě nenašel Ale slibuji, že nyní DÁM (ale držím dietu, tak tam musím mít BŮČEK HI HI). Zase jsi mi připomněla segedýn mého kamaráda. Díky. + bodík. Václav

Tématické fráze:
segetinský guláš, segedýn recept, segedyn, segedýnský guláš, segedínský guláš, segeninsky gulas, segedynsky gulas recept, segedinský guláš z krkovice, recept na segedýn, segetinsky gulaš recept, segedinský guláž, recept segedýn, segedýn guláš, recept na segedýnský guláš, recept na segedinský guláš, segetinsky, recept segedýnský guláš, recept na segetinsky gulas, segedínský guláš v tlakovem hrnci, recepty segedýn

Suroviny:
krkovice vepřová, bůček uzený, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, sůl, pepř, zelí kysané, mouka hladká, smetana na vaření

Přidat fotografie receptu