Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 058 kJ / 1 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 312,50 g |
Tuky | 64,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 975 mg |
Sodík | 790 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené vepřové ramínko na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlmM
Moje poznámka
Pečené vepřové ramínko na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlmM
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 2 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 4 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosový beránek
Mikinka30 před 37 minutami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 39 minutami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 1 hodinou
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 2 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 2 hodinami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 2 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 3 hodinami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 4 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na žampionech,
vepřová pečeně,
pečené vepřové maso na žampionech,
vepřové maso na žampionech,
pečené vepřové plecko,
pečené kosti,
vepřové maso ramínko,
vepřová pečeně s žampiony,
vepřová pečeně se žampiony,
plecko na žampionech,
vepřová pečeně recept,
vepřové plecko na žampionech,
pečené žampiony,
ramínko maso,
pečené vepřové plátky na žampionech,
pecene maso na zampionech,
veprova pecene zampiony,
pečené vepřové kosti,
recepty z vepřového ramínka,
pečené vepřové se žampióny
Suroviny:
ramínko vepřové,
žampióny,
cibule šalotka,
koření na vepřové maso,
kapie červená,
máslo,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (12)