Smažené "erteple"
Brambory smažené v trojobalu, to je chuťový zážitek plný křupavosti. Každé sousto je skvělou kombinací křehké strouhanky a jemného bramborového plátku. Podávejte samostatně nebo s bylinkovým dipem.
Postup přípravy
Krok 1: Syrové brambory oškrábeme a nakrájíme asi na 1 cm silná kolečka.
Krok 2: Osolíme z obou stran, obalíme v hladké mouce, pak ve vajíčku a nakonec ve strouhance.
Krok 3: Smažíme zvolna v rozehřátém oleji. Pokládáme na papírovou utěrku, aby se odsál přebytečný tuk.
Zveřejněno 22. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené "erteple"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X2z
Moje poznámka
Smažené "erteple"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X2z
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 8 hodinami
Ovocná tlačenka
Přidáno před 9 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé se sýrem
pankovazuzana před 3 hodinami
Bublanina
pankovazuzana před 3 hodinami
Kávové muffiny
pankovazuzana před 3 hodinami
Kuře s cizrnou na kari
pankovazuzana před 3 hodinami
Kuřecí nudličky na žampionech
pankovazuzana před 3 hodinami
Zauzený zelný " Eintopf"
Sahula před 7 hodinami
Chábovica (zelná polévka)
Sahula před 7 hodinami
Pampeliškový sirup
Borisovaanna před 8 hodinami
Kuřecí čínské nudle
Misicka77 před 8 hodinami
Beránek biskupský
Moanka před 10 hodinami
Tématické fráze:
ertepláky,
co jsou erteple,
nivový dip,
nivový dresing,
smažené brambory,
co to jsou erteple,
nivový dresing recept,
co jsou to erteple,
nivovy dip recept,
bramborové erteple,
jabloška,
erteple-recept,
enteple,
dresing nivový,
recept na ertepláky,
smažené brambory s vejcem,
herteple,
smažený he,
brambory v jogurtovem dresingu,
nivový teplý dip
Suroviny:
brambory,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
olej
Komentáře (45)