Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 568 kJ / 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,88 g |
Tuky | 38,17 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 990 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 23,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masová polévka skoro maďarská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p87m
Moje poznámka
Masová polévka skoro maďarská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p87m
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 40 minutami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 2 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 4 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 5 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 5 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 6 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 19 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 21 hodinami
Tématické fráze:
masová polévka,
kureci madarska polevka,
madarská kuřecí polévka,
polévka masová krémová,
frankfurtská polievka z maďarska,
maďarská polévka,
polévka masová,
kelová polévka,
madarska gulasovka,
polévka kuřecí maďarská,
maďarské játrové knedlíčky recept,
maďarské polévky,
madarska hovezi polévka,
polévka maďarska kureci,
maďarská polévka recept,
masová polívka,
masoxova polévka,
masové polévky recepty,
madarská pikantní polévka,
maďarská kuchařka
Suroviny:
játra kuřecí,
plec vepřová,
kýta telecí,
žampióny,
cibule,
sádlo,
mrkev,
petržel,
pepř,
sůl,
voda,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
nať petrželová,
kopr
Komentáře (8)