Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na zelenině s opečenou hlívou

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 076 kJ /
1 452 kcal
Bílkoviny62,97 g
Tuky43,18 g
Vláknina75,91 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,84 g
Sůl18,18 g
Sacharidy188,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa lehce naklepeme, na krajích nařízneme a zprudka opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, vložíme do nádoby PH, přidáme pokrájený česnek, rajčatové pyré, vývar a zapneme na Hight. Krok 2: Po dvou hodinách přidáme jemně nakrájený pórek, cibulky a papriku. Hodinu před koncem vaření rozmícháme mouku v trošce vody, zašleháme do šťávy a dovaříme. Celkem vaříme 4 hodiny. Krok 3: Mezi tím rozehřejeme na pánvičce sádlo, přidáme hlívu, kmín, opečeme a osolíme. Na talířích rozdělíme na porce masa opečenou hlívu.

Zveřejněno 27. 11. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové na zelenině s opečenou hlívou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/71YB

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové na zelenině s opečenou hlívou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/71YB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

úžasná hra barev:-O:yes: v náhodných receptech

Dobrý den, vypadá to báječně, jako čerstvá majitelka "pomaláče" recept určitě brzo vyzkouším, jakmile koupím hlívy:-)
Hanka

Krásný voňavý recept:-). :-!:-)):yes::yes::yes: +7

Uz jsem nenapadne naznacila jeziskovi neco o tom hrnci - tak snad pochopi;-)Zatim ukladam na budouci (snad blizke) casy.:yes:6:yes:

Maris, samé bezvadné a chutné suroviny a kde je hlíva,česnek a maso, to už vůbec nemá chybičku. Letí ti ode mne bodííík:yes:

JaniR děkuju, už jsem doplnila - ml :-8 a všem děkuju za bodíky:-K Určitě to v normálním hrnci jde udělat;-)

maris, má to být 100g rajčatového pyré, jo? Vypadá to fakt úžasně. Ta hlíva v tom mase musí udělat super chuť. Sice nemám pomalý hrnec, ale myslím, že by se to dalo udělat i klasicky. :-p:yes::yes:

Maris, krásná fotka jako vždy a jídlo super také:yes:+3.

ráda vyzkouším ;-):yes:

Tématické fráze:
vepřové na zelenině, opečená zelenina, jak udělat rajčatové pyré, vepřová žebra na zelenině, pečená žebra na zelenině, vepřový plátek v horkovzdušném hrnci, vepřové s hlívou, vaříme v horkovzdušnem hrnci, jidla v horkovzdušnem hrnci recepty, zelenina opecena, vepřové na zelenině pomaly hrnec, vařeni v horkovzdušnem hrnci, recept na veprovou kytu s hlivou, recepty pečena zelenina na panvičce, recepty z pomaláče, maso v horkovzdušnem hrnci, horkovzdušný hrnec recepty, hliva veprove, recept vepřové na zelenině, pomaly hrnec hliva

Suroviny:
krkovice vepřová, pyré rajčatové, pórek, cibulka jarní, česnek, paprika čerstvá červená, bujón, mouka hladká, hlíva ústřičná, kmín celý, sůl, pepř, olej, sádlo

Přidat fotografie receptu