Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí vývar s drožďovo-játrovými knedlíčky

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 5 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Droby uvaříme (já v papiňáku), zeleninu uvaříme zvlášť. Vývar zcedíme, přidáme nakrájenou zeleninu a obrané maso. Krok 2: Knedlíčky: Droždí rozpustíme na podušené cibuli, necháme vychladnout, potom přidáme rozemletá nebo rozmixovaná játra, vejce, rozetřený česnek, pepř a strouhanky tolik, aby šly dělat knedlíčky.

TIP: Jak připravit játrové knedlíčky?

Zveřejněno 3. 1. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí vývar s drožďovo-játrovými knedlíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2xwK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí vývar s drožďovo-játrovými knedlíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2xwK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Jikotka: Jiřinko, tie tvoje knedlíčky do polievky nemajú chybu. :yes: Vždy som robila buď pečeňové alebo drožďové, z oboch surovín spolu som ešte nerobila. Je to výborná kombinácia. Ďakujem za recept. ;-):-*

jiřinko - skvělý nápad :yes::-p

Jiřinko,:yes::yes: +

Jiřinko, dobrý nápad zkombinovat droždí s játry:yes: je to +:-)

Tématické fráze:
vývar, knedlíčky z krůtích jater, vývar z krůtích kostí, krůtí droby, játrové knedlíčky z krůtích jater, silný krutí vývar, polévka z krůtích drobů, krutý jatra, polévka z krůtích jater, krutí polevka z drobu, krůtí polévka s játrovými knedlíčky, kruti jatra knedlicky do polevky, vývar z krůtích drobů, krůtí polévka s knedlíčky, polévka krůtí droby, polévka z krůty a z kapusty a játrovými knedlicky, krůtí játra na knedlíky, knedlicky z krutich jater do polevky, kruti jatra do polévky, krutý játra knedličky do polévky

Suroviny:
droby drůbeží, játra krůtí, zelenina kořenová, droždí, vejce, sůl, pepř, strouhanka, cibule, česnek

Přidat fotografie receptu