Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatová omáčka na těstoviny z PH

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 709 kJ /
1 125 kcal
Bílkoviny17,69 g
Tuky68,37 g
Vláknina47,95 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 2,58 g
Sůl6,18 g
Sacharidy87,06 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Čerstvá rajčata, celer, cibuli a mrkev nakrájíme na hrubo, dáme do PH, přidáme sterilovaná rajčata, olej a zapneme na HIGH. Krok 2: Po čtyřech hodinách pomalého vaření omáčku propasírujeme, osolíme, přisladíme, necháme ještě (již v normálním hrnci) krátce povařit, aby se nám omáčka spojila se solí a cukrem, na závěr vmícháme bazalku a zjemníme čerstvým máslem.

Zveřejněno 8. 1. 2010

Poznámka autorky maris

Zdroj : S Italem v kuchyni

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatová omáčka na těstoviny z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p8D2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatová omáčka na těstoviny z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p8D2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

to je krásný recept:-K:-K:-K já chci léééto... rajčata jsou v tomto období k nejídlu:-//:no::-((

Eli, " udělátko" je na pasírování.:-) Mám z něho radost, včera mělo úspěšnou premiéru. :yes::-D

:-p:yes::yes:

Maris, co to máš za úžasné "udělátko"? Vypadá úplně profesionálně - stejně jako tvoje přenádherné fotky...:-p:yes:

Maris, budu se opakovat, ale máš překrásné fotky, o receptu ani nemluvím:yes:

Moc všem děkuju:-), vybusna, budu se snažit se polepšit :-K

maris...tvoje recepty a najkrajsie fotky mi velmi velmi chybaju...

Nádherné foto!:yes:

Janka, ale tá omáčka sa dá urobiť aj v normálnom hrnci, len to urobíš časove za kratšiu dobu a musíš pri tom byť.:yes: Vyskúšaj;-)

;-) Ale Jano, tak už si ho konečně kup, fakt to stojí za to:-*:-D
Recept je náádherný, je to už druhý recpt na rajskou z pomalého hrnce, jiný, neboj. Krásný, a myslím, aspoň jak to čtu, i lepší. A že jsem teda na rajskou přímo fanatik. Vytisknu, vyzkouším, bod přidávám už teď Velikej:-!:-K:-K

Hmmmm,...:-p:yes::yes: Nemám PH:-(

Tématické fráze:
rajčatová omáčka, omáčka na těstoviny, s italem v kuchyni recepty.cz, sterilovaná rajčatová omáčka, omáčka z rajčat, rajčatová omáčka recept, rajčatová omáčka z čerstvých rajčat, rajčata na těstoviny, omáčky na těstoviny, s italem v kuchyni rajčatová omáčka, testoviny v rajčatové omáčce, rajčatové těstoviny, recept na rajčatovou omáčku, rajcatova omacka sterilovana, omáčka těstoviny, rajčatová omáčka k těstovinám, těstoviny rajčata, těstoviny s krevetami s italem v kuchyni, omáčka z čerstvých rajčat na špagety, omáčka z čerstvých rajčat

Suroviny:
rajče, rajče sterilované, celer, mrkev, cibule, olej olivový, sůl, cukr přírodní, bazalka čerstvá, máslo

Přidat fotografie receptu