Kuře na červeném víně (Coq au Vin)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 627 kJ / 1 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,03 g |
Tuky | 110,14 g |
Vláknina | 33,96 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,64 g |
Sacharidy | 49,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jedná se o jednu z verzí proslulého francouzského pokrmu Coq au Vin (kohout na víně), inspirováno knihou "Klasické kuře".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2010 20:24
1. 2. 2010 00:33
10. 1. 2010 09:23
Tohle jídlo "zraje" podobně jako guláš a druhý den je ještě lepší, tak se už těšíme na oběd .
9. 1. 2010 17:11
9. 1. 2010 16:57
9. 1. 2010 16:15
9. 1. 2010 15:49
9. 1. 2010 14:39
9. 1. 2010 13:56
9. 1. 2010 13:48
9. 1. 2010 13:43
9. 1. 2010 13:37
9. 1. 2010 13:35
9. 1. 2010 13:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 17 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 20 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 20 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 43 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 1 hodinou
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 1 hodinou
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 2 hodinami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 4 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 13 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 16 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalá dušená vepřová líčka: Chutí se vyrovnají těm telecím a nejlepší jsou na víně s kořenovou zeleninou
Sezona v září: Čas vinobraní a burčáku si můžeme zpestřit vařením povidel ze švestek, jablek nebo hrušek
Jak nahradit víno při vaření? Nejlepší je použít vinný ocet nebo ovocný džus, výraznou chuť zajistí i worcesterská omáčka
Další recepty
Tématické fráze: kohout na červeném víně coq au vin kuře na červeném víně kure na vine coq au vin recept kuře jako kohout na víně kure coq au vin kure cervena vino cibule kohout na víně kuřecí maso na červeném víně kuře po burgundsku francouzský kohout na víně kure cervene vino kohout na víně recept coq au vine coq au kohout na víně z kuřete recepty na červeném víně maso na červenem vině kuře na víně recept
Suroviny: kuře, slanina vcelku, víno, mrkev, celer, cibule, cibulka, žampióny, česnek, olej, máslo, vývar kuřecí, pepř černý, mouka hladká, tymián, nať petrželová, bobkový list, pepř, sůl
Kuře na červeném víně (Coq au Vin)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Er
14 názorů