Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 318 kJ / 1 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,16 g |
Tuky | 30,62 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 402 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 176,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme pudink dle návodu nebo jak jsme zvyklí, necháme vychladit, poté do vlažného zašleháme tvaroh.
Zveřejněno 13. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí lakrumáček základní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxql
Moje poznámka
Domácí lakrumáček základní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxql
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 6 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 7 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 8 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánová bábovka
Monika146 před 1 minutou
Valašské frgály
Mili5 před 19 minutami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 1 hodinou
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 2 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 4 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 4 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 5 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 5 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 5 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 6 hodinami
Tématické fráze:
domácí ostraváček,
ostraváček recept,
domácí ostraváček recept,
ostravaček,
recept na ostravacek,
tvarohový lakrumacek,
domaci kremacek,
lakromacek,
domácí pribiňák,
recept ostravaček,
lakrumáček z tvarohu,
domácí lakromáček,
jak vyrobit ostraváček,
domácí.lakrumáček,
tvarohový ostraváček,
lacrumacek,
lacrumacek,
recept na domací pribiňák,
domácí lacrumáček,
domácí pribináček
Suroviny:
mléko,
pudink vanilkový,
cukr,
tvaroh,
cukr vanilkový
Komentáře (13)