Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 233 kJ / 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,68 g |
Tuky | 11,78 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 939 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 10,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krabí pomazánka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3pR
Moje poznámka
Krabí pomazánka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3pR
Nejnovější recepty
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 11 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 14 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 15 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 17 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohová bábovka s pravou vanilkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na víně s jablky a brusinkami
Komtesina před 6 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
RomanaMonika před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Naekee před 8 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Naekee před 8 hodinami
Květákový mozeček
Radek2112 před 8 hodinami
Pesto z medvědího česneku
MirkaP před 9 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
ne.honzula12 před 9 hodinami
Nepečený citrónový cheesecake
helena.pavlickova.f před 11 hodinami
Sloní žrádlo
Zuzana.tr před 11 hodinami
Tématické fráze:
krabi pomazanka,
krabi pomazanka recept,
krabí pomazánka z tyčinek,
recept na krabí pomazánku,
krabí pomazánka bez Majolky®,
krabí po,
pomazánka krabí,
recepty krabí pomazánka,
pomazánka z krabích tyčinek,
recept na dobrou pomazánku z krabích tyčinek,
pomazanka bez Majolky®,
krabí pomazánka z Majolky®,
krabi pomazánka s Majolkou®,
krábí po,
krabi Majolka®,
recept pomazánka krabí,
recept na kraby pomazanku,
krabí pomazánka s vařeným celerem,
recept krabi pomazanka,
recepty na krabí pomazánku
Suroviny:
krabí tyčinky,
majolka,
sýr tavený,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (4)