Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 255 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,00 g |
Tuky | 31,90 g |
Vláknina | 29,30 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 92,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo3w
Moje poznámka
Rybí filé se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo3w
Nejnovější recepty
Piškotový beránek II
Přidáno před 11 hodinami
Jidášky
Přidáno před 11 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 11 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 40 sekundami
Drobenkový koláč s jablky
JonasM před 20 minutami
Tvarohové lívance
ovocny.caj před 1 hodinou
Nadýchaný perník
walnutka před 1 hodinou
Vepřová panenka ve slanině
Jindra100 před 1 hodinou
Ořechový beránek po babičce
Linda 989 před 2 hodinami
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 12 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 12 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 13 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 14 hodinami
Tématické fráze:
filé se zeleninou,
ryba se zeleninou,
ryba na másle se zeleninou,
recepty ryba se zeleninou,
ryby se zeleninou,
recept rybí filé,
filé se zeleninou v alobalu,
ryby filé recepty,
rybi file,
rybí filé recept,
file na zelenine,
rybi filety se zeleninou,
recept na rybu se zeleninou,
rybí filé recepty,
ryby filé,
filé na másle se zeleninou,
recepty z rybího file,
recepty na ryby se zeleninou,
recept filé se zeleninou,
filé na porku
Suroviny:
filet rybí,
šlehačka,
brambory,
pórek,
brokolice,
koření grilovací,
sýr eidam,
parmazán
Komentáře (2)