Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč s kuřecím masem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

PajaG PajaG

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 131 kJ /
270 kcal
Bílkoviny12,64 g
Tuky15,71 g
Vláknina11,89 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,37 g
Sacharidy14,81 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmahnu nadrobno pokrájenou cibuli, přidám maso a salám na kostičky, sladkou papriku a řepu nakrájenou na malé kostičky. Krok 2: Vše krátce osmahnu a podliju vodou s kuř. vývarem. Krok 3: Přidám syrové zelí na tenké proužky, kořenovou zeleninu nastrouhanou na hrubém struhadle, bobkový list, brambory na kostičky. Krok 4: Vařím, až jsou brambory a řepa měkká. Krok 5: Nakonec zahustím moukou s vodou, dochutím octem a solí. Nechám 15 minut zaležet.

Zveřejněno 23. 1. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Boršč s kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VAE9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Boršč s kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VAE9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

dát kuřecí salám (hnus) do boršče je pěkná blbost :no:

a neni trosku svetly? boršč ma byt červeny

:yes::-p

Pro Magdalenku:
Tak už jsem tam písla komentář, díky.

Další super polévka:-p3.bodík;-):yes:

:-p:yes:

Tématické fráze:
boršč z kuřecího masa, boršč z kuřecího, babicův boršč, boršč s kuřecího masa, top recepty kuřeci, babicovy dobroty boršč, recept na boršč bez masa, boršč z krůtího masa, boršč bez masa, kuřecí borršč, borsc s masem, kuřecí borršč, boršč z červené řepy s masem, boršč z kuřete, boršč s krůtím masem, borsc, polevka borsc, boršč s kuř masem, boršč s krutiho masa, recepty z kuřecího masa

Suroviny:
řízky kuřecí, salám kuřecí, paprika sušená sladká, olej, cibule, řepa červená, bobkový list, ocet, vývar kuřecí, celer, petržel, mrkev, zelí hlávkové, brambory

Přidat fotografie receptu