Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 849 kJ / 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,88 g |
Tuky | 16,38 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá pomazánka z ryb v tomatě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WR0
Moje poznámka
Rychlá pomazánka z ryb v tomatě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WR0
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 7 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 8 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 2 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 3 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 4 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 4 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 6 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 6 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 6 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 6 hodinami
Tématické fráze:
rybý pomazanka,
pomazánka z ryb v tomatě,
rybí pomazánka z ryb v tomátě,
pomázanky z ryb,
pomazánka z rybiček v tomatě,
pomazanka z ryb,
ryby v tomatě pomazánka,
pomazánka z ryb v tomatu,
ryby pomazanky,
riby pomazanka,
ryby v tomatě,
rybí pomazánka ze sardinek v tomate,
pomazánka ze sardinek v tomatě,
rybí pomazánka v tomatě,
pomazanka ryby v tomatě,
pomazánky z ryb v tomate,
pomazanka z ryby,
rybičky v tomatě pomazánka,
pomazánka z rybiček v tomatu,
pomazanky ryby
Suroviny:
sardinky v tomatě,
cibule,
olej,
máslo,
pasta sardelová,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř
Komentáře (8)