Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 671 kJ / 1 116 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,78 g |
| Tuky | 27,67 g |
| Vláknina | 20,40 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 3,22 g |
| Sůl | 7,69 g |
| Sacharidy | 65,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sojové kostky naložíme do sojové omáčky s 4 dcl vody a necháme přes noc nabobtnat.
Krok 2: Pak sojové kostky vyndáme, pokrájíme na menší kousky, pokrájíme i šmakouna a kuř. maso a šup spátky dáme do sojovky ještě chvilku odležet. Pór, papriku a cibuli na větší plátky.
Krok 3: V pánvi WOK rozpálíme olivový olej, osmahneme na něm mandle a přidáme scezené maso- nálev nevyléváme, budeme ho potřebovat!
Krok 4: Osmahneme maso cca 2 minutky, aby bylo kuřecí hotové, přidáme zeleninu a kari, orestujem jen krátce a podlejeme sojovkou- nálev, do kterého jsme vmíchali solamyl a víno.
Krok 5: Krátce promícháme a je hotovo!
Zveřejněno 29. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína ze sójového masa a Šmakouna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxwY
Moje poznámka
Čína ze sójového masa a Šmakouna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxwY
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 12 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 13 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 14 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 15 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 15 hodinami
Tématické fráze:
čína recept,
sojové maso recepty,
sojové maso,
recepty ze šmakouna,
recepty čína,
recept na čínu,
sojova čina,
cina recepty,
jak naložit sojové maso,
sojove maso recept,
recepty sojove maso,
příprava šmakouna,
sojové recepty,
recepty-čína,
šmakoun recepty,
recept sojové maso,
čína ze soji,
cina,
recepty na smakouna,
dietní recepty ze sojového masa
Suroviny:
šmakoun,
kostky sojové,
prsa kuřecí,
cibule,
pórek,
paprika čerstvá červená,
mandle loupané,
koření kari,
víno bílé suché,
omáčka sojová tmavá,
solamyl,
olej olivový,
voda
Komentáře (25)
Tato čína si jistojistě zaslouží bodíka
V kuchyni s ním zacházíme jako s masem. Do pokrmů ho můžeme podávat až ke konci vaření. Má nízký obsah tuku (0,2g /100 g), neobsahuje žádné sacharidy a pro diety je nadmíru vhodný i pro nízký obsah kalorií.