Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 090 kJ / 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,44 g |
Tuky | 21,85 g |
Vláknina | 13,92 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8qK
Moje poznámka
Guláš v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8qK
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 10 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 17 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 4 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 4 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 4 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 6 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 6 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 7 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 7 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 8 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 10 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 11 hodinami
Tématické fráze:
gulas valobalu,
maso v alobalu,
recepty v alobalu,
alobal,
plecko v alobalu,
veprove maso v alobalu,
vepřovy guláš z alobalu,
vepřový guláš z plecka v alobalu,
pleckovalobalu,
vepřový guláš z plecka,
plecko alobal recepty,
veprový guláš v alobalu,
masíčko v alobalu,
maso v alobalu s paprikou,
vepřový guláš do alobalu,
jak udělat guláš vepřový v alobalu,
jednoduché recepty guláš v alobalu,
roman guláš,
veprove plecko v alobalu,
recept 500g plecka
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
majoránka,
sůl,
pepř,
kmín celý,
olej,
alobal
Komentáře (8)