Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Balsamico - suroviny a ingredience

Balsamico

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie758 kJ /
181 kcal
Bílkoviny0,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,80 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené1,80 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy40,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Pečené kuře s medem a jablky

Pečené kuře s medem a jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Smícháme dohromady med, balsamikový ocet, olej, sůl, koření na kuře a prolisovaný česnek. Touto směsí potřeme celé kuře zvenku, dovnitř kuřete dáme jablko nakrájené na…

ryshla

90 min

Balsamikové glazé - redukce

Balsamikové glazé - redukce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na pánvi přivedeme suroviny k varu a pak na malém ohni pomalu redukujeme až do dosažení požadované hustoty. Kvalita redukce je přímo úměrná kvalitě výchozích surovin.…

Avokádový  " tataráček " s rukolou

Avokádový " tataráček " s rukolou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Avokádo rozřízneme, vyjmeme pecku a pomocí lžičky obě půlky vydlabeme. Dužninu rozmačkáme vidličkou, ochutíme limetkovou šťávou a solí podle chuti. Plátky pečiva…

Carpaccio z hovězí svíce

Carpaccio z hovězí svíce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátek svíčkové osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Dáme ho mezi dvě fólie a hladkou stranou paličky ho velmi tence naklepeme. Fólii svrchu odstraníme a z…

Fazolový salát základní Videorecept

Fazolový salát základní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Uvarenu bielu fazulu nechame vychladnut a vyberieme z vody , v ktorej sa varila. Cibulu , papriku, redkovku osupeme a nasekame na velmi malicke kocky. Nasekame aj…

Salát z pečených rajčat a cuket

Salát z pečených rajčat a cuket

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Omyté cukety nakrájíme i se slupkou na 1 cm kolečka a ještě na čtvrtky, nebo půlky podle velikosti. Rajčata taktéž nakrájíme na půlky nebo čtvrtky. Dva stroužky…

1 2 3 7