Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Balsamico - suroviny a ingredience

Balsamico

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie758 kJ /
181 kcal
Bílkoviny0,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,80 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené1,80 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy40,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Fazolový salát základní Videorecept

Fazolový salát základní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Uvarenu bielu fazulu nechame vychladnut a vyberieme z vody , v ktorej sa varila. Cibulu , papriku, redkovku osupeme a nasekame na velmi malicke kocky. Nasekame aj…

Cizrnový salát ,,La Provence"

Cizrnový salát ,,La Provence"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cizrnu dáme do cedníku a necháme odkapat. Připravíme si dresink z oleje, octa, hořčice, citronové štávy, malinko přisolíme pokud se vám bude zdát cizrna málo slaná (…

Brokolice nastavená kuskusem

Brokolice nastavená kuskusem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Brokolici rozdělíme na růžičky a hodíme do osolené vroucí vody. Vaříme 3-5 minut, scedíme a ihned zchladíme ve studené vodě, aby si brokolice zachovala hezky zelenou…

zizalka

15 min

Celerový salátek s kuřecím masem

Celerový salátek s kuřecím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Nejdříve spaříme celer: dáme ho do mísy, zalijeme vroucí vodou, necháme 2-3 minutky stát a scedíme.Do vychladlého celeru přidáme ostatní suroviny (sůl, balzamiko a…

Salát z červené řepy s Fetou

Salát z červené řepy s Fetou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vařenou červenou řepu nastrouháme na hrubém struhadle. Ochutnáme, osolíme a dochutíme balsamic octem, olivovým olejem a citronovou štávou. Necháme 10 minut proležet a…

1 2 3 7

Naposledy jste si prohlédli