Nastavovaná kaše s medvědím česnekem
Recept ještě nebyl hodnocenNastavovaná kaše se nám bude hodit jako příloha k masovým pokrmům, opečené uzenině, anebo si jí můžete dát jen tak v této verzi. O skvělou chuť se postará medvědí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nastavovaná kaše se nám bude hodit jako příloha k masovým pokrmům, opečené uzenině, anebo si jí můžete dát jen tak v této verzi. O skvělou chuť se postará medvědí…
Receptů s medvědím česnekem není nikdy dost! Ale když skončí jeho sezona, můžete ho nahradit například špenátovými listy a pokud chcete, tak trochou prolisovaného…
V tomto zajímavém pokrmu najdeme spoustu různých chutí. Krátce povařený chřest zabalíme do balíčků z anglické slaniny a zapékáme zalitý vaječnou směsí se sýrem a chilli…
Připravte jednoduchý, ale velmi chutný bramborový salát. Špenát, vejce a vymazlená zálivka dělají z uvařených brambor přímo luxusní záležitost. Bude vás to stát jen pár…
Krabí tyčinky jsou v naší kuchyni stále populární. Můžete z něj připravit třeba i tyto smažené placičky. K nim podávejte vychlazený bramborový salát s rajčaty, baby…
Připravte si s námi variaci zeleninového jídla s luštěninami. Čočka nemusí být vůbec nuda, když ji dochutíte a vylepšíte kořením a dobře ladícími druhy zeleniny. Věřte,…
S přicházející jarní sklizní oblíbeného medvědího česneku přichází spousta možností, jak ho využití v kuchyni. Přidejte ho do krémové polévky s kuřecím masem, která je…
V této krémové polévce spojíme dvě delikátní suroviny - aromatický svěží medvědí česnek a václavky, které máme od podzimu zamrazené. Výrazné chutě na závěr zjemníme…
I z obyčejné bramborové kaše lze přidáním mrkve a medvědího česneku vykouzlit zajímavou přílohu. Je vhodná k masu či rybě. Podávat ji můžeme i samostatně, případně se…
Kopřivy mají příjemnou svěží chuť a dodají našemu tělu spoustu prospěšných látek. V tomto pokrmu je použijeme nejen do polévky, ale i do zavářky na způsob svítku, která…
Placičky různých druhů a chutí jsou skvělou svačinou či večeří. Na tyto placky budeme potřebovat uvařené brambory, které smícháme do směsi s nastrouhaným sýrem a lístky…
Jehněčí pečínka patří ke svátkům jara skoro stejně jako smažený kapr k Vánocům. Na stole se obvykle objevovala v neděli, na Boží hod velikonoční. Ale nyní si ji můžete…
Jetel je velmi rozšířený, najdeme ho na loukách i v zahradách. Připravit z něj můžeme chutnou svěží polévku, do které přidáme i řeřichu a brambory. Polévku podáváme…
Tyto netradiční hutnější knedlíky se nejlépe hodí k masu na česneku. Připravíme je z housek, syrových brambor a dochutíme medvědím česnekem a majoránkou. Mimo sezónu…
Tento dobrý bramborový salát můžeme podávat například k řízkům. Zajímavou chuť mu dodávají křupavé ředkvičky. Všechny suroviny spojíme majonézou a zakysanou smetanou,…
Jedním z prvních druhů jarní zeleniny jsou ředkvičky. Díky své chuti se hodí pro přípravu dobré polévky. Krémová polévka provoněná bylinkami, zjemněná smetanou a sýrem,…
Kdo má rád polévky z mléka, podmáslí nebo syrovátky, jistě si pochutná i na téhle zeleninové, plné bylinek. Na její uvaření, budete potřebovat pár minut času, minimum…
Chřest je velmi oblíbená jarní zelenina. Ochutnejte ho v této jednoduché kombinaci se slaninou a sýrem, výrazně okořeněným kuřecím masem a šťouchanými bramborami, které…
V této výborné polévce použijeme mnoho darů jarní přírody. Kopřivy, popenec, šťovík i sedmikráska nejsou totiž jen plevelem, jsou plné vitamínů a chutnají skvěle.…
Jarní polévka z listů mladých kopřiv, krémové konzistence, na které si jistě pochutnáte a ještě uděláte něco pro své zdraví. Kopřiva doplňuje přírodní cestou důležité…
Toto chutné bramborové jídlo můžeme použít jako hlavní chod nebo přílohu. Brambory zapečené s kapií, jarní cibulkou a česnekem skvěle dochutí zakysaná smetana a čedar…
Šťavnaté kuřecí maso, příjemně vonící po česneku, brambory a restovaný chřest. To je prostě kombinace, které se nedá odolat. Sbíhají se vám sliny? Nezbývá jen, než se s…
Medvědí česnek zužitkujete při přípravě spousty různých pokrmů. Co třeba takové krásně dozlatova usmažené bramboráky? Zelený jarní poklad jim dodá zajímavou chuť a…
Začala ředkvičková sezóna a máte-li jich dostatek, zkuste tuto jemně pikantní krémovou polévku. Příprava je snadná a rychlá. Podávat můžete s oblíbeným pečivem nebo…
Nejlepší likér vánočních svátků. Vaječný koňak se zrodil ve středověku a dřív léčil nachlazení
Delikatesa mezi chleby: Borodinský chléb z žitné mouky voní po koriandru, má lehce karamelovou chuť a křupavou kůrku
MasterChef Česko 2022: Úžasné éclairky jsou jako malá umělecká díla. Jak je udělat, aby byla jedna jako druhá