Bůček na cibuli a jablíčkach
Recept ještě nebyl hodnocenBôčik narežeme na plátky a jemne naklepeme. Osolíme, okoreníme.Pekáč vymastíme a rozložíme po ňom kolieska cibule. Na ne uložíme štvrtinky jabĺk ( nelúpeme, iba…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bôčik narežeme na plátky a jemne naklepeme. Osolíme, okoreníme.Pekáč vymastíme a rozložíme po ňom kolieska cibule. Na ne uložíme štvrtinky jabĺk ( nelúpeme, iba…
Deň vopred som si pripravila čabajkovú klobásovú plnku. Do misy som dala mleté mäso,soľ, obe papriky, mleté čierne korenie, práškový cukor, drvenú rascu, prelisovaný…
Do bůčku uděláme kapsu a pustíme se do náplně. Rohlík nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Čabajku, sýr, žampion nakrájíme na malé kostičky, potom přidáme rohlík ,…
Mäso, slaninu a vnútornosti pomelieme.Maslo roztopíme a orestujeme na ňom domäkka cibuľu, šalviu a tymián.K mletému mäsu pridáme orestovanú cibuľu s bylinkami spolu s…
Bůček nakrájíme na kostky, hlívu na kousky a cibuli s česnekem nadrobno. Rozpustíme sádlo a orestujeme cibuli dozlatova.Přidáme česnek a po rozvonění maso, kmín a sůl.…
Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek na plátky, dáme na dno PH a zasypeme moukou, na ní přijde mrkev s kedlubnou, nakrájené na proužky, cukr i skořicový cukr a navrch…
Křupavý bůček, prosolený a opepřený je pečený spolu s barevnou zeleninou a kousky klobásy. Ideální pokrm na večeři nebo i na posezení s přáteli. Nezapomeňte hlavně na…
Tenké plátky bůčku svinuté do rolády, ochucené hořčicí a naplněné kyselou okurkou, salámem, vejcem a paprikou, podáváme podlité výpekem s rýží. Dočervena opečená roláda…
Milovníci masa zbystřete. V pohodlí svého domova, dle podrobného receptu, můžete připravit skvělou bůčkovou konzervu s s uzenou chutí. Namazaná na čerstvém chlebu, v…
Milujete pomazánky z masa? Připravte si tedy bůčkovou pomazánku, jednu z nejlepších pomazánek k pivu. Většinou se připravuje ze zbytků pečeného masa, ale zde máte…
Vrátili jste se z podzimní procházky, ze sychravého počasí, promrzlí a unavení? Tak to určitě uvítáte opravdu sytou a výživnou porci masa, gnocchi a skvěle ochucené…
Šťavnatá kuřecí prsíčka protknutá klínky uzené slaniny a přelitá jemnou, pikantně vonící omáčkou, jsou sice náročnější na přípravu, ovšem výsledek vás nezklame.…
Maso upečeme a pomeleme.Zeleninu pomeleme, přidáme Deko a vaříme cca 1 hod.Smícháme s masem a plníme do sklenic, sterilujeme jako maso 90°C - 3/4 hod.
Česnek prolisujeme a smícháme s kmínem. Touto směsí potřeme ocásky i bůček, mírně osolíme. Červenou cibuli nakrájíme na kolečka, kterými vyložíme dno zapékací misky. Na…
Bůček pomeleme, dáme na zpěněnou cibuli, přidáme česnek, sůl, vodu a dusíme, až se voda odpaří.Kolínka uvaříme, nasypeme na vymazaný pekáč, promícháme s podušeným bůčkem…
Vše dobře promícháme a naplníme touto směsí tlačenkový sáček. Pak zvolna vaříme 2 hodiny asi při 85°C
Bůček nařežeme podélně po kosti asi na 1/2 až 3/4 cm silné plátky - listy.Takto vzniklou knihu pečlivě popíšeme... Každý řez prosolíme menší špetičkou soli, stejně tak…
Z filetů odstraníme velké kosti. Maso umeleme s bůčkem, česnekem a cibulí. Přidáme ostatní ingredience, strouhanku a tvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance a…
Bůček nakrájíme na kostičky asi tak 1x1 cm a smícháme se všemi přísadami, promícháme a naplníme do tlačenkového střeva, dobře na obou koncích uvážeme a vaříme v mírně se…
Bůček nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a vložíme do mísy, do které přidáme sůl, veškeré koření (vše podle chuti) a promícháme, aby byly plátky rovnoměrně obaleny…
Strouhanku rozmícháme s mlékem a škrobovou moučkou,přidáme mleté maso sůl pepř,vše řádně promícháme a uložíme nejméně na dvě hodiny v chladu.Pak vmícháme oloupané a na…
Omytý bůček posolíme, potřeme rozetřeným česnekem, mírně posypeme drceným kmínem a kořením na divočinu. Do římského hrnce dáme drobně nakrájenou cibuli,…
Rohlík dáme do mléka namočit,houby a zeleninu povaříme.Po vychladnutí pokrájíme,přidáme vymačkaný rohlík,vejce,sůl,koření a všechno promícháme.Naplníme do masa(kapsy)…
Maso opláchneme, osušíme, naklepeme, nařízneme na okrajích, mírně osolíme a opepříme. Očištěný celer nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle, dva plátky nakrájíme na…
Hermelínová pomazánka na topinky: Pikantní varianta na osmaženém chlebu potřeném česnekem má luxusní chuť
Párky v rohlíku bez rohlíku: Odlehčená verze oblíbené klasiky ve sněhové kapse překvapí parádní chutí
Jak nejlépe připravit piškotovou bublaninu s třešněmi: Dobrému výsledku pomůže ocet i horká voda