Pomazánka z lilku
Recept ještě nebyl hodnocenPomazánka z lilku je lahodný a zdravý dip, který v sobě spojuje jemnost pečeného lilku s výraznými chutěmi česneku a olivového oleje. Tento lehký a výživný pokrm je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pomazánka z lilku je lahodný a zdravý dip, který v sobě spojuje jemnost pečeného lilku s výraznými chutěmi česneku a olivového oleje. Tento lehký a výživný pokrm je…
Tento tradiční řecký koláč známý také jako spanakopita, je lahodný a aromatický pokrm, který kombinuje křupavé listové těsto s bohatou náplní z čerstvého špenátu, sýra…
Šťavnatá husí prsa s křupavou kůžičkou a podzimním ovocem přelijeme šťávou, která má díky vínu silnou chuť. Podáváme je spolu s bramborovými noky, ozdobené bylinkami,…
Dobře upečený bůček je lahodné jídlo. Je šťavnatý, měkký, s křupavou a zlatavou kůží. Pivní směs mu dodá ještě lepší chuť. Plátky bůčku podáváme se sladkou kořeněnou…
Připravte rodině netradiční salát. Kombinace brambor, batátů, polníčku a zlehka podušené hlívy je zvláštní, ale velmi chutná. Takový salát je i příjemně sytý. Nebojte se…
Oběd bez polévky by u vás nebyl kompletní? Využijte tento velmi jednoduchý recept na vývar s bylinkovými nočky. Chutný, lehký, pěkně barevný a hlavně bleskurychle hotový…
Z tvarohu a bylinek našleháme pomazánku, kterou osolíme.Z toustového chleba okrájíme kůrky, rozložíme na folii tak, aby se plátky částečně překrývaly a rozválíme…
Netradiční přílohu v podobě celerových nočku připravíte během chvilky a určitě si pochutnáte. Můžete je uvařit nebo upéct a získáte tak z jednoho těsta hned dva rozdílné…
Roman Vaněk před zraky první dámy představil miniaturní kuchařky: Jsem zvědav, kdo podle nich bude vařit, smál se
Velký manuál: Jak vybrat hrnec do kuchyně? Důležité jsou rozměry i materiál. Ale to není všechno!
Hitem internetu je pečené česnekové máslo. Skvěle dochutí bagety nebo těstoviny a jeho příprava je snadná