Rybí filé s chřestem
Recept ještě nebyl hodnocenVynikající minutka, kde kombinací křehkého chřestu a jemného rybího masa znásobíme chuťový požitek. Pokrm je jednoduchý na přípravu a závěrečným použitím grilu je i…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vynikající minutka, kde kombinací křehkého chřestu a jemného rybího masa znásobíme chuťový požitek. Pokrm je jednoduchý na přípravu a závěrečným použitím grilu je i…
Toastový chléb opečeme nasucho v toastovači (na pánvi, v troubě pod grilem...). Na pánvi rozehřejeme olej spolu s máslem, orestujeme kuřecí prso okořeněné dle chuti …
Nevíte jak nejlépe a nejjednodušeji použít chřest? Zkuste to podle podrobně popsaného zdejšího návodu. I naprostý laik si tak dovede připravit tuto jarní lahůdkovou…
Chřest oloupeme po hlavičku. Vhodíme do kastrolu s vodou, kam jsme přidali 2 špetky soli, špetku cukru a šťávu z půlky citronu. V této lázni chřest vaříme asi 5 minut. …
Pokud nemáte čas na dlouhé vyvařování, pak je tento recept pro vás jako stvořený. Voňavá kari rýže, s uzeným kuřecím masem a zeleninou, je nenáročná na přípravu a…
Chřest oloupeme, odlomíme zdřevnatělé konce a povaříme cca 10 minut v osolené vodě se lžičkou cukru.Rybí filátka osušíme, osolíme, opepříme a do každého zabalíme dva…
Chřest je sezonní zázrak přírody. Jemná zelenina, které se přisuzují takřka zázračné účinky na lidský organismus. Každopádně v této klasické úpravě zapůsobí stoprocentně…
Klasická příprava chřestu s holandskou omáčkou pro začátečníky. Chřest je v Česku nejoblíbenější a nejcennější jarní zeleninou v sezóně od dubna do června. Lze ho sice…
Chcete ochutnat chřest jinak než s holandskou omáčkou? Vyzkoušejte ho obalit v trojobalu a osmažit. Křupavý chřest je výtečný jako rychlá večeře podávaný s čerstvým…
Ochutnejte toto výborné jídlo plné chutí! Brambory, chřest, kedlubnu, mrkve a hrášek zapečeme spolu s uzeným masem zalité vývarem a posypané sýrem, dokud není jídlo na…
Krásně zelený pokrm, doslova plný jarní zeleniny a bylinek. To jsou těstoviny, s omáčkou plnou chřestu a chutí štiplavého medvědího česneku. Tato kombinace chutí vás…
Osmažené kuřecí biftečky podáváme s výbornou omeletou ochucenou čerstvými zelenými bylinkami, ve které se skrývá uvařený chřest. Jako příloha se hodí například šťouchané…
Tento jednoduchý, osvěžující a lehký salát se skvěle hodí například jako zeleninová příloha k hlavnímu chodu. Krátce uvařený křupavý chřest zalijeme jednoduchou omáčkou…
Využijte sezonu chřestu naplno! Tento vynikající recept zapečeného chřestu se šunkou je velmi rychlý a jednoduchý na přípravu. Bylo by škoda si na této křehké jarní…
Chřest je sezónní a oblíbenou surovinou na jaře. Můžeme ho zakomponovat do různých pokrmů. V tomto receptu jej přidáme do směsi zapečených brambor. Doplníme je…
Chřestová sezona je krátká, ale intenzivní. Zelené výhonky můžeme použít do různých pokrmů. Tady je zakomponujeme do zeleninové polévky spolu s mrkví a brambory. Hustotu…
S chřestem se dá v kuchyni opravdu kouzlit. Nejinak je tomu i v tomto receptu. Stonky blanšírovaného zeleného chřestu omotáte kuřecím masem, zapečete a podáváte se…
Toto jídlo poslouží jako předkrm nebo lehká večeře. Krátce povařený chřest zabalíme do plátku šunky nebo slaniny a to celé ještě do bylinkové omelety. Tu můžeme pro…
Čerstvému zelenému chřestu nejvíc sluší snadná úprava, nejlépe tak vynikne jeho chuť. Vsaďte tak na blanšírovaný chřest, podávaný s trhanou mozzarellou, přelitý…
Chřest je mnohdy vnímán, jako velmi nákladná surovina, která potřebuje složitou přípravu. Tento recept vám dokáže pravý opak. Kousky chřestu doplníme vajíčkem a tvrdým…
Čerstvému zelenému chřestu nejvíc sluší snadná úprava, nejlépe tak vynikne jeho chuť. Vsaďte tak na blanšírovaný chřest, podávaný s trhanou mozzarellou, přelitý…
Chřestu svědčí jednoduché chuťové kombinace a krátká tepelná úprava. Ochutnejte ho vařený, obalený do křupavé a zlatavé slaniny, podávaný například se zeleninovým…
V tomto receptu ochutnáme netradiční kombinaci chřestu, brambor, čočky a vajec. Pečený chřest a brambory podáváme s vařenou čočkou, rozdrobenými vařenými vejci a…
Polévky se řadí mezi základní pokrmy dne. Můžeme je snídat, obědvat i večeřet. Tuto jednoduchou polévku s chřestem zvládne i začátečník. Chuť jí dodá kuřecí vývar a…
Knäckebrot vznikl jako "chleba pro chudé". Je základní potravina dietářů opravdu dietní?
Americký vynález: Banánový chlebíček z přezrálého ovoce je hit, který zvládne i začátečník
Skromná kuchyně: Na nudle se smaženým zelím stačí jen 3 suroviny a s přípravou si lehce poradí i začátečník