Steak jak z moc drahé restaurace
Pokud máte kvalitní hovězí maso a zatoužíte po pravém steaku, nemusíte nutně navštívit restauraci. Podle tohoto receptu si můžete připravit steak tak, jak ho připravují ve špičkových restauracích. Kvalitní maso a náležitý postup přípravy vám zajistí stejný chuťový zážitek.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 14 368 kJ / 3 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,17 g |
Tuky | 135,43 g |
Vláknina | 83,54 g |
Cholesterol | 711 mg |
Sodík | 643 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 250,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Black Angus svieckova je jedna z tych najdrahsich ale tato draha zakladna surovina vam garantuje uspech ako v drahej restauracii.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2015 21:39
19. 3. 2012 16:27
Prominte, ale delat opravdovy biftek z rostence to neni to prave orechove.
25. 2. 2011 21:19
Mela jsem svuj postup na steaky a dneska me napadlo udelat po tvem zpusobu a zkusit v cem je rozdil muj a tvuj a reknu jedno,ode dneska delam tvuj postup.
Steak se kraji jako kdyz zanoris nuz do masla,je krasne mekky,stavnaty,ten muj byl Medium well jak milujeme.
Proste ode dneska delam tvuj postup.
Manzel cumel a pochvaloval si velmi.
JInak delam ejdnoduche steaky,drcenmy pepr,spetka soli, a u smazeni ol.olej a slunecnicovy olej,ma to lepsi chut.
Posilam bodika
24. 2. 2011 17:54
24. 2. 2011 16:00
24. 2. 2011 13:31
PS;
Neodporucujem robit doma,(ked tak chodte najprv na radu k profikovi) velmi lahko sa to zacne dusit pri nespravnej teplote a ostane tvrde a vas porazi a skoda draheho masa,
fantom ty nie
24. 2. 2011 12:51
24. 2. 2011 11:48
24. 2. 2011 11:37
24. 2. 2011 11:13
24. 2. 2011 11:05
24. 2. 2011 10:26
24. 2. 2011 10:21
24. 2. 2011 09:42
Snad v Olomouci tohle úžasné masíčko seženu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno před 6 hodinami
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Lilek tří barev
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno 7. 6. 2024 07:02
Právě bylo uvařeno:
Buchty z rodinného receptáře
Velegreg uvařila před 22 minutami
Borůvky v peřině
Velegreg uvařila před 23 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
Bumbikm uvařila před 26 minutami
Snídaňové bochánky s čokoládou
Adel_Hrom uvařila před 51 minutami
Mrkvový salát s celerem a pomerančem
Dasaja uvařila před 1 hodinou
Koláč kynutý litý s ovocem
Pavlina_na_hrad uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prso s medovým lilkem
Lidiia uvařila před 1 hodinou
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 2 hodinami
Pomalu pečená stehna s lepenicí
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Koka sušenky
MarieP uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: polreichová restaurace v praze steak recept jak udelat steak medium angus steak recept steak medium steak doma angus recepty angus recept medium steak buccatini steak z anguse jak udělat doma steak jak připravit steak doma recept steak angus restaurace rozmarín recept na steak recept angus vepřový steak na rychlo polreichova česnečka polreichová krkovička
Suroviny: svíčková hovězí, brambory sladké, chřest, česnek, rozmarýn čerstvý, rajče cherry, víno červené, máslo, mléko, pažitka, cibule červená, pepř, sůl mořská
Steak jak z moc drahé restaurace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3j2x
14 názorů