Krémová jarní polévka
Recept ještě nebyl hodnocenPatříte mezi milovníky krémových polévek? Tak je tento recept pro vás jak stvořený. Výborná jarní zeleninová polévka není nijak složitá na přípravu a opravdu spolehlivě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Patříte mezi milovníky krémových polévek? Tak je tento recept pro vás jak stvořený. Výborná jarní zeleninová polévka není nijak složitá na přípravu a opravdu spolehlivě…
Bramborový salát může být i lehký a osvěžující. Třeba jako tento jarní. Menší, ideálně nové brambory upečeme dokřupava a spojíme s další barevnou zeleninou. K dochucení…
Chřestová sezóna je tu, netrvá však moc dlouho, tak neváhejte a vychutnejte si tuto zdraví prospěšnou zeleninu plnými doušky. Jemná chřestová polévka s bílým i zeleným…
Z kousků pečeného králíka si snadno můžeme připravit další chutný pokrm. Směs z kousků masa, rajčat a koření s lahůdkovým droždí máme hotovou raz dva. Navíc je…
Palačinky jsou vděčným obědem, či večeří. Připravit je můžeme na mnoho různých způsobů, skvěle chutnají i na slano. Vyzkoušejte palačinky, pomazané tvarohovým pažitkovým…
Listové těsto je skvělé na přípravu sladkých i slaných dobrot. Křehké vrstvičky těsta je ideální zkombinovat s výraznější náplní - vyzkoušejte třeba tuto šťavnatou…
Voňavé brambory pečené ve slupce obalené solí jsou skvělé jako samostatné jídlo, nebo je můžeme podávat jako přílohu k masu. Podáváme je plněné máslem a ozdobené trochou…
I bez masa připravíme zajímavé a lahodné jídlo. Houskové knedlíky se špenátem a bílkovým sněhem jsou pěkně nadýchané. Doplníme je pórkovým přelivem, který je velmi jemný…
Jemné a delikátní králičí maso ze hřbetu v kombinaci s králičími játry upečte s voňavým česnekem a bylinkami. Jako přílohu k masu připravte restovanou sezónní zeleninu.…
Ochutnejte tento burger plný výborných chutí, který připravíte bez masa. Domácí housky potřete pikantní majonézou ochucenou aromatickou harissa pastou, přidáte…
Slané koláče se hodí jako teplá večeře, ale můžeme je podávat i zastudena jako pohoštění nebo svačinu na cesty. Přípravu si usnadníme použitím listového těsta a…
Ochutnejte lilky v nevšední kombinaci s jablkem a kuřecími játry. Lilkové mističky plněné směsí restovaných jater, kousků lilku a jablka, spojené zakysanou smetanou,…
Ochutnejte lilky v nevšední kombinaci s jablkem a kuřecími játry. Lilkové mističky plněné směsí restovaných jater, kousků lilku a jablka, spojené zakysanou smetanou,…
Masovou směs s kari jistě připravujeme pravidelně. Ozvláštnit se dá kořením, různými druhy zeleniny a nebo třeba také špetkou tradičního japonského čaje matcha. Omáčce…
Křupavé rohlíky, šťavnaté placičky z mletého masa a lahodná zeleninová náplň – ideální rychlovka na oběd, večeři nebo party občerstvení. Plněné rohlíky s masovou…
Mezi oblíbené zabijačkové dobroty patří bezesporu prejt, dobře ochucený a příjemně vonící po majoránce. Naplnit jím můžete i plátky z vepřové kýty, které pak můžete…
Kachna s dušeným kysaným zelím je česká sváteční klasika. Tato kombinace výborně funguje i ve formě burgeru. Kachní maso a zelí v něm ještě doplníme brusinkovou…
Záviny můžeme připravit jak sladké, tak i slané. Pokud inklinujete spíše k těm slaným chutím, vyzkoušejte tento recept. Do listového těsta zabalíte kousky brambor se…
Pečený vepřový bok je krásně šťavnatý. Ještě lepší chuť mu dodáme zajímavou nádivkou z vlašských ořechů, kterou ochutíme muškátovým květem. Ze zbylé nádivky vytvoříme…
V chladnějších dnech přijde vhod skvělý teplý salát z pečené zeleniny. Pečením zelenině dodáme výraznější chuť, kterou ještě podpoříme medem. Po upečení zeleninu…
Šípková omáčka na zeleninovém základu je lahodná a plná chutí. Spolu s domácím houskovým knedlíkem skvěle doplní pečenou zvěřinu ale i dušené hovězí. Uvařte ji k…
Patizon je opomenutou zeleninou, která se dá připravit na různé způsoby. Inspirujte se v tomto receptu a připravte si plněný patizon směsí z mletého hovězího masa. Je…
Kapří maso chutná skvěle a je škoda si ho dávat jen o Vánoce osmaženého v trojobalu. Připravit ho můžeme na grilu v balíčku z alobalu spolu s dobrou zeleninou a plátkem…
Čerstvé voňavé lesní houby se hodí i při přípravě drobného pohoštění. Připravíme z nich chutné šátečky, které kromě směsi dušených hub naplníme i mozzarellou a kouskem…