Marinované mexické kuřecí plátky
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí řízky nikdy nemyjeme, pouze osušíme, a lehce osolíme, nakrájíme na plátky, potřeme marinádou smíchanou ze všech uvedených ingrediencí a necháme v uzavřené misce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí řízky nikdy nemyjeme, pouze osušíme, a lehce osolíme, nakrájíme na plátky, potřeme marinádou smíchanou ze všech uvedených ingrediencí a necháme v uzavřené misce…
Vepřovou panenku odblaníme.Pak ji nakrájíme na cca 2 cm tlusté plátky, jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Jarní cibulku nakrájíme na drobná kolečka, pórek očistíme a…
Rozšleháme kefír s vejcem a přidáme prosátou mouku, lžíci oleje, sůl, a petrželku s cibulkou nakrájenou na hodně drobno. Vše metličkou prošleháme do hladkého těstíčka…
Jarní a letní období je dobou, kdy lze plně využít v kuchyni bryndza. Je výborný nápad, schovat ji do smažené masové kapsy spolu s bylinkami, šunkou a vejci. I ti, koho…
Tresčí játra jsou velmi zdravá a navíc mají delikátní chuť, a proto se skvěle hodí na přípravu pomazánek. Pomazánku můžeme podávat jen tak s pečivem, nebo ji použít na…
Studené uvařené brambory jemně nastrouháme, osolíme a společně s moukou vypracujeme hladké těsto.Rozdělíme na 12 dílů a z každého vyválíme tenkou placku.Placky pečeme…
Květák má tisíc a jednu možnost přípravy. Třeba tyto výborné smažené placičky z našeho receptu. Díky sněhu z bílků jsou kypré, šunka a koření s jarní cibulkou je ochutí.…
Kombinace těstovin a smetanové omáčky s čerstvým špenátem a žampiony jde prostě k sobě. Chutný pokrm zvládnete uvařit během pouhé půl hodiny a tak jej můžete připravit…
Čočka je skvělým zdrojem vlákniny a energie. Ochutnejte ji v kombinaci s klobásou, mrkví, cuketou a rajčaty v omáčce z bílého vína a rajčatového protlaku ochucené…
Tato polévka je nejen dobrá, ale také zdravá a vyvážená. Každá lžíce je plná lahodného spojení čerstvé zeleniny, brambor a aromatických žampiónů. Máslová jíška polévce…
Jaro přináší do naší kuchyně spoustu čerstvé jarní zeleniny. Z ředkve a ředkviček můžete připravit příjemně svěží jarní tvarohovou pomazánku, jejíž chuť nejlépe vynikne…
Jaro přináší do naší kuchyně spoustu čerstvé jarní zeleniny. Z ředkve a ředkviček můžete připravit příjemně svěží jarní tvarohovou pomazánku, jejíž chuť nejlépe vynikne…
Bramborový salát má většina z nás spojený s vánočními svátky. Salát má však mnoho obměn, vyzkoušejte jeho jarní verzi se zakysanou smetanou a jarní cibulkou. Nejlépe ho…
Z brambor můžeme vykouzlit spoustu výborných pokrmů, který opravdu zasytí. Vsaďte na zapečené brambory s jarní cibulkou, pórkem a hlívou, provoněné bylinkami. Skvělé…
Jídla ve stylu asijské kuchyně jsou velmi oblíbená. Jsou rychlá a jednoduchá na přípravu. Stačí vše nakrájet na velikost soust, postupně osmažit a dobře dochutit.…
Řapíkatý celer je bohatý na spoustu prospěšných látek a obsahuje spoustu vlákniny. Tápete co z něj připravit? Pak vsaďte na snadnou a rychlou polévku, podávanou s řeckým…
Kuřecí řízek s bramborem je naprostá klasika. Tentokrát je maso zabaleno do křehkého lahodného sýrového těstíčka, které mu dodá na křupavosti, plnosti chuti a…
Přepadla vás nečekaná návštěva a vy nevíte jaké občerstvení pro ni připravit? Pak vsaďte na jednoduchou salámovou pomazánku na chlebíčky, postačí vám na ni pouhé tři…
Žádná zelenina není obyčejná. Neobyčejnost černé ředkve spočívá v jejím blahodárném účinku na játra a kašel. Štiplavost ztlumíme tvarohovou peřinou. Chcete-li někoho…
S teplejším jarním počasím přichází také období sklizně medvědího česneku. Z byliny jemné česnekové chuti můžete připravit krémovou polévku, kterou budete mít do…
Pokud rádi měříte a vaříte, můžete si připravit tyto elegantní cibulky s maximální přesností. Zasypané ořechovou strouhankou, je můžete podávat jako malé jídlo, nebo…
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, rozředíme chladným vývarem, rozšleháme a přivedeme k varu.Vložíme očištěný květák rozebraný na růžičky, kolečka mrkve, na…
Tento originální recept kombinuje svěžest paprik s pikantností tvarůžků, což vytváří neodolatelné spojení chutí. Plněné papriky jsou nejen chutným, ale i zdravým pokrmem…
Do zadělávací mísy nasypeme mouku, lžičku soli a přidáme odvážené sádlo. Oběma rukama sádlo mneme s moukou. Do směsi postupně přiléváme vlažnou vodu a rukou promícháváme…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 23 hodinami