Lehký malinový dort
Recept ještě nebyl hodnocenTento svěží dort je pro letní dny jako stvořený. Místo těsta použijeme piškoty, takže ušetříme čas při přípravě. Lahodný krém ze šlehačky, zakysané smetany a jogurtu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento svěží dort je pro letní dny jako stvořený. Místo těsta použijeme piškoty, takže ušetříme čas při přípravě. Lahodný krém ze šlehačky, zakysané smetany a jogurtu…
Ovocné polévky jsou osvěžujícím a lahodným pokrmem, ideálním pro horké letní dny. Tyto polévky kombinují sladkost čerstvého ovoce, jako jsou jahody, maliny, borůvky nebo…
Pikantní zeleninový salát, jehož základ tvoří jemné proužky cukety, cibule a červené papriky ve sladkokyselém, lehce pikantním nálevu, to je cuketový pepřák. Po uležení…
Řepu dáme do vody vařit a vaříme do doby, než nám změkne. Poté ji necháme vychladnout a oloupeme ji. Pomocí tyčového mixéru uděláme z oloupané řepy, mléka a jogurtu pyré…
Milovníkům čokoládových moučníku jistě není třeba brownies představovat. Kyprý dezert přímo napěchovaný chutnou čokoládou láká k ochutnání. Ať již samostatně, nebo s…
Tento zákusek klame vzhledem. Vypadá složitě, ale na přípravu je jednoduchý a zvládnou ho i úplní začátečníci. Musíte jen vyšlehat tuhý sníh a dortový základ sušit v…
Léto, které nám dopřává úrodu různorodých druhů ovoce, si také žádá lehké a svěží dobroty. Tato základní bublanina je plná jahod. Její povrch je pomazán marmeládou a…
Tato omáčka je plná čerstvých rajčat a šťavnatých paprik, které dohromady tvoří bohatou a aromatickou chuť. Ideální pro těstoviny, maso nebo jako základ pro další pokrmy…
Máte v rodině oslavence milujícího les? Hajného, myslivce? Nebo bude myslivecký ples a chcete přispět do tomboly? Co takhle dort ve tvaru hlavy divočáka? Nápad je to…
Máte v rodině oslavence milujícího les? Hajného, myslivce? Nebo bude myslivecký ples a chcete přispět do tomboly? Co takhle dort ve tvaru hlavy divočáka? Nápad je to…
Vychutnejte si jedinečnou kombinaci nakládané ačokči s cibulkami. Tento křupavý a osvěžující pokrm spojuje jemnou chuť paprik a okurek s pikantností naložených cibulek,…
I ze salátové okurky lze vykouzlit krásný osvěžující předkrm, a to navíc velmi snadno. Tenké plátky okurky stačí naaranžovat na talíř, pokapat hořčičnou zálivkou,…
I když je medovník poměrně náročný na přípravu, podle tohoto receptu se vám jistě povede. Pláty medového těsta ochucené sirupem a proložené krémem z karamelového Salka,…
Z domácí úrody angreštu a rybízu, si můžeme připravit kvalitní džem a těšit se na vyrovnané skleničky ve spíži. Použití je celoroční. Do moučníků, do kaší, na chleba,…
Z rajčat lze vyrobit opravdu nepřeberné množství pochutin. Ať už je to kečup, omáčka na těstoviny nebo třeba tento džem. K oloupaným rajčatům stačí přidat pár výrazných…
Naše babičky mají v šuplíku vždy schovaný nějaký recept na úžasný sladký moučník. Rychle upečená dobrota s ovocem, posypaná nasekanými ořechy a křupavou drobenkou,…
Vyzkoušejte netradiční recept na marmeládu z rajčat. Zpracujete velkou úrodu rajčat a získáte lahodnou marmeládu, kterou budou milovat nejen vaše děti. Příprava vám sice…
Nedělní či sváteční oběd si žádá opravdovou pochoutku. Tou se může stát lahodná vepřová krkovice, která je pečená na červeném zelí. O dochucení se postará nejen víno,…
Pochutnávali jste si někdy na churros? Jejich obdobou jsou koblížky z odpalovaneho těsta. Hodí se jako masopustní pamlsek, nebo jen tak jako úžasný smažený hříšný…
Piškotový korpus plněný náplní z vařených jablek a potřený krémem ze šlehačky, mascarpone a kysané smetany, ozdobený mandarinkami a čokoládovými ozdobami, můžete podávat…
Jidášky, kynuté kousky tradičního velikonočního moučníku. Ať již pro koledníky, nebo ke kávě, či hrnečku kakaa, budou se hodit. Tvarování je jednoduché, hlavní je…
Upečte tuto rychlou a chutnou buchtu k nedělní kávě. Kyselou chuť rebarbory skvěle doplňuje sladká drobenka, kterou je buchta bohatě posypána. Místo rebarbory můžete…
Upečte tuto rychlou a chutnou buchtu k nedělní kávě. Kyselou chuť rebarbory skvěle doplňuje sladká drobenka, kterou je buchta bohatě posypána. Místo rebarbory můžete…
Žemlovka je jednou z variant na sladké obědy. Zužitkujete na ni hlavně starší rohlíky, které zbyly. Na kolečka nakrájené je stačí obalit v ořechovém sněhu, naskládat do…
Jak využít natě a listy zeleniny: Hodí se do polévek, slaných kaší i do salátů
Připravte se na Velikonoce slavnostně vyzdobeným stolem! Jak ho správně prostřít?
Popeyes v Praze: Hodinová fronta, hádky a předbíhání kvůli smaženému kuřeti. Zjišťovali jsme na místě, jestli to stojí za to