Hovězí na zázvoru s kapustou a hruškou
Recept ještě nebyl hodnocenJsou suroviny, které byste netipovali, že se k sobě hodí. Ovšem, někdy mohou přikvapit. Příkladem je tento recept na hovězí plec prošpikovanou slaninou, okořeněnou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jsou suroviny, které byste netipovali, že se k sobě hodí. Ovšem, někdy mohou přikvapit. Příkladem je tento recept na hovězí plec prošpikovanou slaninou, okořeněnou…
Dobrá rebarborová bábovka s ořechy a brusinkami. Pokud chcete zkusit netradiční moučník na váš stůl, bez klasického mléka, vajec, másla nebo pšeničné mouky, stojí za…
Malé cuketové dortíky jsou díky kefíru v těstě velmi vláčné a nadýchané. Jejich příprava je opravdu snadná. Podáváme je polité čokoládovou polevou, posypané kokosem a…
Zapečený angrešt je lahodný dezert, který spojuje pikantní chuť zázvoru se sladko-kyselými tóny angreštu a jemnou vůní bezové šťávy. Tento originální pokrm je ideální…
Tenké těsto ze špaldové mouky poklademe šťavnatými švestkami, provoníme rumovým cukrem a zalijeme lahodnou smetanovou náplní. Díky vrstvě drobenkového těsta je koláč na…
Tenké těsto ze špaldové mouky poklademe šťavnatými švestkami, provoníme rumovým cukrem a zalijeme lahodnou smetanovou náplní. Díky vrstvě drobenkového těsta je koláč na…
Banány jsou skvělým ovocem, které dokonale doplní chuť moučníků. V tomto případě je zakomponujeme do těsta, jemuž dodají vláčnost. Příjemným překvapením jistě bude také…
Studené zeleninové polévky jsou ideální pro horké dny. Osvěží nás, zasytí a dodají spoustu vitamínů, protože zeleninu nebudeme vařit. Místo rajčat na přípravu polévky…
Třešňový závin protkaný mákem a tvarohem je vynikající pečivo, které spojuje šťavnaté třešně s jemností tvarohu a bohatostí máku. Tento závin je nejen chutný, ale i na…
Kynuté těsto, ovocná náplň a drobenka. Takhle má vzpomínky na léto u prarodičů uloženo asi spousta z nás. Přeneste si tuto atmosféru také k sobě domů a upečte tyto…
Po vydatném obědu nikdy nesmí chybět sladká tečka. Kombinaci korpusu, provoněného kardamomem a skořicí, tvarohové náplně a nakyslé rebarbory se prostě nedá odolat. Po…
Chcete zažít opravdové nebe v puse? Tak vyzkoušejte tyto řezy. Vespod těsto s křupavými kousky ořechů a čokolády, na něm leží pudink s rozvarem z ovoce a celé to zakrývá…
Rajčatová omáčka s mletým masem je lahodné jídlo, které je ideální pro různé druhy těstovin, jako jsou špagety, penne nebo tagliatelle. Tento pokrm kombinuje bohatou…
Tento výborný letní koláč připravíme z křehkého těsta, do kterého přidáme strouhané mandle. Náplň tvoří lahodný krém ze zakysané smetany a bílé čokolády, drobné čerstvé…
Pokud máte chuť na sladkou snídani či svačinku, jsou tyto lívance ideální volba. Voňavé, zajímavě kořeněné a nadýchané lívance můžete před podáváním namočit do…
Pokud máte chuť na sladkou snídani či svačinku, jsou tyto lívance ideální volba. Voňavé, zajímavě kořeněné a nadýchané lívance můžete před podáváním namočit do…
Klasické sečuánské kung-pao je oblíbené po celém světě. Tentokrát ho připravíme ve vegetariánské verzi a maso nahradíme marinovaným květákem. Nesmí chybět ani arašídy,…
Kynuté koláče plněné dobrou náplní a posypané máslovou drobenkou patří mezi klasiku, kterou máme rádi už od dětství. Plněné tvarohem a sladkými švestkami chutnají…
Kynuté koláče plněné dobrou náplní a posypané máslovou drobenkou patří mezi klasiku, kterou máme rádi už od dětství. Plněné tvarohem a sladkými švestkami chutnají…
Makové řezy, jejichž základ je tvořen korpusem bez mouky, můžete lehce přetvořit na bezlepkový dezert tím, že v drobence nahradíte mouku například moukou mandlovou,…
Tento pokrm je plný výrazných chutí a exotického nádechu. Pikantní Sambal Oelek dodává masu intenzivní kořeněnou chuť s pálivým nádechem, zatímco karamelizovaná zelenina…
K podzimním dnům jistě patří i hutnější moučníky. Ať už na snídani, svačinu nebo i po obědě jako sladkou tečku, můžete si bez výčitek naservírovat tento celozrnný koláč.…
Tento lahodný švestkový džem s čokoládou a lískovými oříšky, který si sami připravíte, budou milovat děti i dospělí. Má mnoho způsobů využití, ať už na palačinky, na…
Pohanka je oblíbená obilovina, přirozeně bezlepková, s chutí podobnou oříškům. Je základem těsta na lívance, které dochutí také kokos a skořice. Po usmažení lívanečků je…