Vídeňský štrúdl a klasické náplně
Recept ještě nebyl hodnocenOpláchneme rozinky na sítku vlažnou vodou, přeložíme do hrníčku s trochou rumu a necháme nabobtnat cca 2 hodiny.Rozpustíme máslo na potření těsta, cca 50 g. Očistíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Opláchneme rozinky na sítku vlažnou vodou, přeložíme do hrníčku s trochou rumu a necháme nabobtnat cca 2 hodiny.Rozpustíme máslo na potření těsta, cca 50 g. Očistíme…
Nadrtíme sušenky, promícháme s rozpuštěným máslem a rýžovým sirupem a napěchujeme do dortové formy, vyložené pečicím papírem. Dáme do lednice.Vyšleháme vychlazenou…
Nadýchané a vláčné máslové těsto se směsí šťavnatého čerstvého ovoce chutná výborně. Jak už to u bublaniny bývá, příprava je snadná a rychlá. Podávat ji můžeme…
Pokud se nemůžete rozhodnout, jestli máte nejraději tvarohovou, ořechovou nebo makovou náplň, vyzkoušejte tento recept, ve kterém najdete všechny. Kynuté těsto rozdělené…
Zajímavý a neobvyklý moučník, který je tvořen kombinací křehkého těsta, povidlové náplně s ovocem a upečené krupicové kaše. Koláč je opravdu velmi vláčný a šťavnatý a…