Žitný celozrnný koláč s jablky a skořicí
Recept ještě nebyl hodnocenChcete-li si dát něco sladkého, ale rádi se zdravě stravujete, vyzkoušejte koláč z žitné celozrnné mouky, slazený medem. Stačí smíchat všechny suroviny na těsto, nalít…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Chcete-li si dát něco sladkého, ale rádi se zdravě stravujete, vyzkoušejte koláč z žitné celozrnné mouky, slazený medem. Stačí smíchat všechny suroviny na těsto, nalít…
Bohatý hruškový závin s nektarinkami, ovesnými vločkami, rozinkami a ořechy se skvěle hodí na rodinnou oslavu. Příprava sice zabere díky kynutí malinko delší čas, ale…
Velké kynuté buchty, plněné čerstvými švestkami a makovou náplní, jsou opravdovou pochoutkou. Do pečení se mohou pustiti i začátečníci, s naším podrobným návodem je…
Všichni kdo mají rádi klasickou žemlovku (zemlbábu), jistě rádi vyzkouší tento recept, kde jsou jablka nahrazena švestkami, sypanými mákem a skořicí. Porce švestkobáby…
Nejenom kynuté nebo listové těsto je možné použít na štrúdl. Přidáte-li do těsta pivo, bude kypřejší, jemnější a bude mít křupavou kůrku. Plnit můžete jablky, švestkami,…
Rychlé ovocné knedlíky z tvarohovo-strouhankového těsta. Můžete si je připravit se švestkami, jahodami, jablky, meruňkami a jakýmkoliv dalším ovocem dle sezóny. Příprava…
Těstoviny s lilkem, rajčaty a žampiony jsou skvělým spojením chutí, které potěší každého milovníka zeleninových jídel. Lehce opečený lilek, šťavnatá rajčata a voňavé…
Špagetová omeleta se zeleninou je originální způsob, jak zužitkovat zbytky těstovin a vytvořit lahodné, syté jídlo. Spojuje křupavou zeleninu s jemnou chutí vajec a…
Připravte si ovocné řezy z listového těsta, proložené krémem z pudinku a šťavnatou ovocnou náplní. Piškoty v těstě nasají šťávu z ovoce a pudink moučník nádherně zvláční…
Hledáte dokonalý moučník k nedělní pohodě a kávě po obědě? Tak to jste tu správně! Šťavnatá jablka s ořechy, vonící po skořici zalitá jemným korpusem, který zakryje…
Hledáte dokonalý moučník k nedělní pohodě a kávě po obědě? Tak to jste tu správně! Šťavnatá jablka s ořechy, vonící po skořici zalitá jemným korpusem, který zakryje…
Jablkové řezy v této podobě neodmítne nikdo! Pudink lze použít i s jinou příchutí - ananasový, banánový, kokosový. Taky můžete do jablek přidat rozinky, ořechy, či…
Řezy z křehkého těsta jsou výbornou volbou k pohoštění návštěvy. Šťavnatá a kyselkavá jablka dodávají říz a křehké, máslové těsto se rozplývá na jazyku. Řezy nakrájejte…
Řezy z křehkého těsta jsou výbornou volbou k pohoštění návštěvy. Šťavnatá a kyselkavá jablka dodávají říz a křehké, máslové těsto se rozplývá na jazyku. Řezy nakrájejte…
Tataráček z lilku a sušených rajčat je lahodný vegetariánský pokrm plný bohatých chutí a výrazných ingrediencí. Skvělá volba pro předkrm nebo lehkou večeři, která vás…
Pokud chcete, aby se těsto na závin krásně vyvalovalo, přidejte do něj lžíci octa, tak jako v tomto receptu. Závin můžete naplnit třeba strouhanými jablky, plátky hrušek…
Pokud chcete, aby se těsto na závin krásně vyvalovalo, přidejte do něj lžíci octa, tak jako v tomto receptu. Závin můžete naplnit třeba strouhanými jablky, plátky hrušek…
Zaděláme na těsto a necháme vykynout.Mléko přivedeme k varu a vsypeme do něj mák. Směs zamícháme na makovou kaši a na mírném plameni za stálého míchání vaříme aspoň 10…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaná vejce na asijský způsob jsou netradiční chuťovkou vonící kořením. Příprava je snadná, stačí jen voda, čaj a koření
Aby měl beránek nejlepší formu. Podle čeho ji vybrat a kolik za ni zaplatíte?
Encyklopedie bylinek: Co sbírat o svatojánské noci a jak léčivky využít? Kapradí vás dovede k pokladu, třezalka ke klidu