Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice hrubozrnná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pečené zrníčkové brambory

Pečené zrníčkové brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Brambory oloupeme a nakrájíme klínky. Máslo rozpustíme a do vlahého přidáme koření a hořčici.Osolíme, přidáme šťávu a brambory dokonale obalíme v máslové směsi. Pečeme…

Plzeňský nakládaný hermelín

Plzeňský nakládaný hermelín

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte rádi pivo, určitě vyzkoušejte recept na pikantní hermelín v něm naložený. Dochutit se dá různými druhy koření, čerstvými bylinkami, hořčicí, chilli pastou…

Králík"hořčičák"

Králík"hořčičák"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Králíka opláchneme a osušíme. Hlavu společně s vnitřnostmi použijeme např.na vývar, zadní nohy dáme do mrazáku na pozdější jinou dobrou úpravu. Zbytek králíka rozdělíme…

Anna Kocikova

60 min

Telecí pečeně v hrubozrnné hořčici

Telecí pečeně v hrubozrnné hořčici

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Telecí maso očistíme, omyjeme, osolíme a potravinářským provázkem svážeme do úhledného tvaru. Váleček pak dobře obalíme v hrubozrnné hořčici rozšlehané s olejem. Uložíme…

senky

120 min

Rostbíf klasický

Rostbíf klasický

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hořčici, rozetřený česnek, tymián a lžíci oleje smícháme na kašičku, nasolený opepřený roštěnec obalíme ve směsi s hořčicí a necháme nejméně 1 hodinu uležet.Rozpálíme na…

Hovězí pupek s čabajkou

Hovězí pupek s čabajkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plát hovězího pupku, pokud je potřeba, dobře odblaníme a potřeme hrubozrnnou hořčicí, přeložíme a necháme v chladu asi hodinu odležet.Po odležení na potřenou stranu…

Colombo65

180 min

Pekelně pikantní "pomalé" plecko

Pekelně pikantní "pomalé" plecko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli na měsíčky a v míse důkladně promícháme se všemi zbývajícími surovinami.Směs dáme do nádoby PH, přidáme cca 100 ml vody nebo…

1 2 3 4 5 6 10