Králičí guláš
Recept ještě nebyl hodnocenNa troche oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Zasypeme mletou paprikou, premiešame, vložíme mäso nakrájané na menšie kúsky a opäť premiešame. Osolíme, okoreníme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na troche oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Zasypeme mletou paprikou, premiešame, vložíme mäso nakrájané na menšie kúsky a opäť premiešame. Osolíme, okoreníme…
Brambory, uvařené téměř doměkka, nakrájíme na menší kousky.V pekáči rozpustíme sádlo a vložíme do něj zeleninu i uzeninu nakrájenou na špalíčky. Grilujeme v troubě pod…
Maso nakrájíme na nudličky nebo menší kousky, posypeme pepřem a solí a "vmasírujeme". V papiňáku si dáme roztéct sádlo. Maso s cibulí restujeme zároveň, dokud pořádně…
Špek dáme před přípravou do mrazáku, aby se maso lépe špikovalo. Úzkým a špičatým nožem uděláme do masa otvory a klínky špeku ho prošpikujeme. Maso stáhneme…
Na oleji orestujeme cibuľu. Pridáme nakrájané huby a opražíme. Okoreníme, osolíme, zasypeme paprikou a rascou a premiešame. 10 minút pomaly zakryté dusíme.Mlieko…
Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na hrubo. Orestujeme na sádle do zlatova. Přidáme maso a restujeme, připečená vrstva na dně hrnce nevadí.Osolíme a opepříme, přidáme…
Mleté maso má mnoho možností jak ho lze využít. V našem receptu stačilo pozměnit ochucení, přidat pikantní omáčku a doplnit jídlo vhodnou přílohou aby se staly…
Hovězí na houbách je klasika, kterou jednou za čas každý vaří doma. Plátky červeného masa jsou ve vrstvách proloženy houbami s kořením a česnekem. Společně se tak dusí…
Na rozpálenou pánev nalijeme olej a orestujeme hovězí maso. Vařečkou směs oddělujeme od sebe a mícháme. Jakmile je maso osmažené, zalijeme ho rajčatovou omáčkou.Omáčce…
Maso a játra semeleme a poté je společně s 200 g ledu a v kuchyňském robotu vyšleháme.(Led se musí zcela rozdrtit ostrým nožem,nejlépe v robotu.) Směs ochutíme…
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle do žluta.Pak přidáme játra nakrájená na kostky, zbavená blan, zasypeme je paprikou, kmínem, mletým pepřem a necháme zpěnit…
Podle receptu připravíme velmi jednoduchý a poměrně rychlý pokrm. Na pánvi osmahneme krájený špek s cibulí a přimícháme moučné nočky, uvařené ve vodě s houbami.…
Velmi dobrá směs, pokud chcete vařit bez masa. Voní po bylinkách, chutná po houbách a brambory vás zasytí tak, že se hodí k obědu i večeři. S miskou zeleninového salátu,…
Slaninu vyškvaříme a přidáme 1 nakrájenou cibuli. Orestujeme dozlatova, přisypeme kmín a hlívu natrhanou na kousky, nesolíme. Dusíme 8-10 minut a necháme vychladnout…
Máte rádi nenáročná jídla z jednoho pekáčku? Tak to tu pro vás máme skvělý tip. Kuřecí stehna pečená na směsi restované zeleniny s klobásou, která jsou podlitá kečupovo…
Hledáte další způsob, jak připravit kuřecí řízky? Stačí je přes noc naložit do marinády, druhý den krátce osmažit a skvělý oběd je na světě. Marinované kuře můžete…
Vepřový bůček nepatří mezi druhy masa, které bychom měli konzumovat často, ale jednou za čas nám neuškodí. S křupavým chlebem a kyselými okurkami se hodí jako pohoštění…
Kýtu a játra nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Potom přidáme maso a játra, zprudka osmahneme, zasypeme mletou paprikou, přidáme…
Kuřecí prso rozkrojíme na dva tenčí plátky. Lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Na menší pánvičce rozpustíme máslo. Vsypeme kmín, česnek a petrželku. Necháme pár…
Nakrájíme na drobno cibulku, bílou část a česnek na drobno. Obojí zpěníme na másle. Přidáme sušené houby, kmín, sůl a minutku restujeme.Zasypeme moukou, chvíli restujeme…
Drožďová polévka je bohatá na vitamíny řady B. Ale je také velmi chutná. Pokud je navíc se základem ze zeleniny a výživným kapáním, bude i sytá. Tudíž vhodná na pořádnou…
Skvělá pomazánka, která má říz. Vyzkoušejte tento recept na opravdu výbornou pomazánku, která udělá radost hlavně pánům. Pochutnáte si na ni jen tak na večeři, ale…
Kuličky z mletého masa jsou velmi oblíbené, připravit je můžete snadno na mnoho způsobů a mají je rády i děti, které maso občas odmítají. Tentokrát je podáváme v houbové…
Vepřové maso (palce) nakrájíme na kostky, krůtí a slaninu bez kůže na menší kostky. Do hrnce dáme rozehřát polévkovou lžíci vepřového sádla a po jeho rozpálení vložíme…
Brokolicová polévka: 7 nejlepších receptů + rady, jak uvařit brokolici, aby nebyla jako bláto
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?
Jídelní rozmary slavných: Herečka Alicia Vikanderová alias Lara Croft miluje chleba s máslem a ráda připravuje chilli con carne