Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření Nové koření - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Drůbeží polévka

Drůbeží polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Droby vložíme do hrnce s vodou, přidáme sůl, koření a pozvolna vaříme do měkka.Vývar scedíme, postavíme na zdroj tepla, přidáme nakrájenou zeleninu, cibuli, česnek a…

kucerova45

110 min

Timovo utopenci

Timovo utopenci

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejprve připravíme zálivku č. 2. Nalijeme do hrnce ocet, vodu a přidáme vše ostatní. Přivedeme k varu a necháme vychladnout.Nakrájíme špekáčky a cibuli na kolečka nebo…

flanti

60 min

Čalamáda z hub

Čalamáda z hub

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zavařená čalamáda z hub doplněná o barevné papriky bude v zimě vítaným zpestřením našich pokrmů, neboť má široké uplatnění. Hodí téměř ke každému hlavnímu jídlu jako…

kocka

40 min

Paštika z mletého masa a jater

Paštika z mletého masa a jater

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte chuť na paštiku vyrobenou tradičním způsobem bez umělých konzervantů, barviv a stabilizátorů? Budete překvapeni nejen její lahodnou chutí, ale i tím, jak je to…

mika59

50 min

Celerovo-chlebová polévka s kapáním

Celerovo-chlebová polévka s kapáním

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibuli, chleba celer a česnek nakrájíme na kousky. Rozpustíme máslo a zpěníme cibuli s česnekem. Přidáme chleba a po chvíli opékání přisypeme celer. Vše společně pár…

Ďábelské kapří hranolky

Ďábelské kapří hranolky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Očištěného kapra stáhneme z kůže. Zadní část odřízneme a nařežeme si 1 a1/2 cm široké hranolky. Posolíme, opepříme, posypeme tymiánem a jemně chilli. Polohrubou mouku…

Jaromira18

40 min

Králík na  zelenině a smetaně

Králík na zelenině a smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Králíka omyjeme, osušíme a rozporcujeme.Na dno pekáče rozložíme osolené a opepřené porce, posypeme nakrájenou slaninou a dokola rozložíme očištěnou a na menší kousky…

Ivusa

240 min

Mufloní kýta

Mufloní kýta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Prísady na marinádu dáme do hrnca a zvaríme. Necháme vychladnúť. Potom do nej vložíme celé stehno a dáme 4–5 dní do chladu marinovať. Každý deň mäso otočíme.Pripravené…

Segedín jednoduše z remosky

Segedín jednoduše z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Segedínský guláš pochází z Maďarska a připravuje se z vepřového bůčku a bílého kysaného zelí. Sytý a chutný guláš zjemníme trochou zakysané smetany. Přípravu si můžeme…

mika59

80 min

Rychlá koprová omáčka

Rychlá koprová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tuto českou klasickou omáčku připravíme snadno. Jíšku zalijeme vývarem, přidáme kopr a koření a povaříme. Na závěr ji zjemníme smetanou a dochutíme tak, aby omáčka byla…

andy.333

45 min

Svíčková podle naší babičky

Svíčková podle naší babičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

I když se příprava této klasické omáčky může zdát složitá, není se čeho obávat. Maso den předem okořeníme, zalijeme máslem a spolu se zeleninou necháme do druhého dne…

Ivana41

80 min

Kuřecí vývar do zásoby

Kuřecí vývar do zásoby

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mít po ruce v lednici připravenou sklenici silného kuřecího vývaru se vždy hodí. Poslouží jako základ pro různé omáčky, polévky nebo pod maso. S jeho delší přípravou vám…

Anna Kocikova

840 min

Okurky velmi dobré

Okurky velmi dobré

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zavařené okurky patří do každé správné české domácnosti. Vyzkoušejte tyto, a možná už jiné nikdy dělat nebudete. Jsou malé, křupou a nálev je výborný. Na rozdíl od…

yanull

60 min

1 37 38 39 40 41 97