Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Dobětický měšec

Dobětický měšec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Náplň: Šunka nakrájená na nudličky, nakládané žampiony na plátky, kapie na kostičky, hrášek, kyselá okurka na nudličky. Vše prohřejeme na pánvičce s máslem a přidáme…

Pikantní plátky

Pikantní plátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Masove platky naklepeme. Osolime a nalozime do marinady. marinada: do rozslehanych vajec vmichame veskere prisady-solamyl, kecup, cesnek, mletou papriku, chilli,…

Krkovička " naostro"

Krkovička " naostro"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Krkovičku naklepeme, osolíme a potřeme z obou stran rozetřeným česnekem, každou 2 stroužky. Necháme 15 minut uležet. Pak na oleji z obou stran zprudka opečeme a přendáme…

Grilovaná krkovice na česneku

Grilovaná krkovice na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso očistíme a opláchneme, potom prošpikujeme půlkou stroužků česneku z oloupané palice. Maso dále nasolíme a opepříme a přidáme kmín. Celou krkovici potom vložíme na…

ElPeterkova

60 min

Krkovička se sardelkou

Krkovička se sardelkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Plátky krkovičky naklepeme,potřeme sardelovou pastou,posypeme jednu stranu oreganem,druhou stranu bazalkou,necháme asi hodinu odpočinout,potom obalíme hl.moukou a pomalu…

Jikotka

45 min

Krkovička s meruňkovou směskou

Krkovička s meruňkovou směskou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krkovičku naklepeme, okořeníme, osolíme a necháme chvíli odležet. Pak rozpálíme olej, vložíme plátek krkovičky, po obou stranách zprudka orestujeme a pak dusíme asi 15…

spagetka

40 min

Krkovička na kari

Krkovička na kari

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Krkovičku nakrájíme na kostičky o straně 1 cm, cibuli jemně nakrájíme a všechny ingredience kromě sádla promícháme. Necháme uležet do druhého dne a potom zprudka…

Krkovice marinovaná ve vývaru

Krkovice marinovaná ve vývaru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Krkovici osolíme a opepříme. Nenaklepáváme, jen klouby prstů trochu pomačkáme. Studený vývar, česnek a olej prošleháme a maso naložíme na 24 hodin.Před opékáním…

1 12 13 14 15 16 31