Rajčatové jednohubky se sýrovou pomazánkou
Recept ještě nebyl hodnocenSýry a salám nastrouháme nebo nakrájíme na malé kousky. Papriku a cibulku nakrájíme také na kousky.Vše spojíme dohromady, pořádně zamícháme a dochutíme solí a pepřem.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Sýry a salám nastrouháme nebo nakrájíme na malé kousky. Papriku a cibulku nakrájíme také na kousky.Vše spojíme dohromady, pořádně zamícháme a dochutíme solí a pepřem.…
Uvaříme těstoviny, mezi tím než se uvaří si na pánvi osmahneme na cibuli kabanos.Do velké mísy nakrájíme všechnu zeleninu, přidáme uvařené těstoviny, osmažený kabanos,…
Turistický salám oloupeme a pomeleme (rozmixujeme), pak přidáme měkký sýr, který se salámem smícháme.Vejce nastrouháme a přidáme spolu s majolkou k salámovo-sýrové směsi…
Hermelín, salám a vejce nakrájíme na kostičky, přidáme tav. sýr, majolku a jogurt. Zamícháme. Dále přidáme rozm. česnek a dle chuti osolíme a opepříme. Necháme min. 1…
Brambory dobře umyjeme a nakrájíme je na kostičky o hraně cca 1cm. Osušíme je utěrkou - musíme je pořádně promnout. Lepší je použít pevnější papírovou nebo starší…
Z tvarohu, utřeného česneku, majonézy a soli ušleháme krémovou pomazánku (můžeme přidat pár kapek smetany nebo mléka). Každou tortillu vložíme na pár vteřin do…
Tavený sýr, utřený česnek, strouhaný sýr a majonézu smícháme do husté pomazánky.Pomazánkou mažeme sušenky, tyčinky půlíme a zapichujeme po čtyřech na každé straně jako…
Kuřecí stehna omyjeme a papírovou utěrkou osušíme. Stehno obrátíme kůží dolů a ostrým nožem nařízneme maso podél stehenní kosti a roztáhneme. Kůži nařízneme několika…
Salám nakrájíme na nudličky, brambory promáčkneme 2x přes kráječ vajec na plátky, vzniknou nudličky.Okurku, celer a mrkev se snažíme nakrájet na velmi drobné nudličky…
V troše vody rozpustíme lžíci cukru, droždí a rozmícháme několik lžic mouky (vše z odváženého množství) na hladké řidší těstíčko (kvásek), který necháme asi 20 minut…
Domácí gravlax: Filet lososa omyjeme studenou vodou, pečlivě vysušíme a potřeme ze všech stran vodkou nebo rumem. Ten zabrání pomnožení případných bakterií. Z cukru,…
Vejce vaříme 8 minut, zchladíme a oloupeme.Vejce nastrouháme, přidáme nastrouhané okurky, Vysočinu a nadrobno nakrájenou cibuli. Pokud chceme pomazánku jemnější,…
Tento ovocno-zeleninový salát se jistě stane vítanou pochoutkou v horkých letních dnech. Vychlazený osvěžující salát si zajisté oblíbíte, neboť jeho příprava je tak…
Na slavnostní občerstvení nebo jen tak na večeři si můžete snadno připravit tuto chutnou pomazánku. Je plná sýru a mrkve. Její chuť doladí také majonéza, kterou můžete…
Vlašský salát je klasika z minulých let, kterou si s oblibou dopřáváme i dnes. Domácí je nepochybně chutnější než kupovaný, nicméně pokud chcete změnu, vyzkoušejte…
Pod názvem sloní žrádlo se skrývá výtečná pomazánka ze šunkového salámu, sterilovaných okurek a cibule. Použít ji můžete třeba na chlebíčky a nebo ji můžete konzumovat…
Recept na celosvětově známý salát Caesar v původní verzi byl velmi prostý - jen římský salát s krutony a výraznou zálivkou. A právě zálivku si každý připravuje dle své…
Ruské vejce je retro lahůdkou, kterou jste mohli najít v bufetech na každém rohu. Jedná se o vařené vejce, servírované s pomazánkou, různými uzeninami a majonézou.…
Mozzarellu nastrouháme, šunku a oloupanou cibuli nakrájíme na drobno.Všechny suroviny postupně spojíme a umícháme. Je-li pomazánka moc hustá, zředíme kapkou smetany nebo…
Krevety jsou, jako zástupci mořských plodů, u nás nejsnadněji dostupné. Jejich příprava je velmi snadná, do tohoto receptu je postačí lehce povařit. Na koktejl pak jen…
Kdo by neměl rád dozlatova usmažené, lehce mastné, nadýchané, ale zároveň křupavé langoše. Nemusíte zdlouhavě čekat na kynuté těsta, když si usnadníte práci s kypřicím…
Příprava sous - vide přidá pokrmu to „něco” navíc, co běžným pečením nedosáhnete. Maso není nikdy přesušené, chutě se propojí a koncentrují. Křepelka připravená tímto…
Rychlá večeře pro děti: Do 10 minut zvládnete pizza tousty, sýrovou omeletu, mexickou quesadillu a tahle další jídla
Café Imperial je třicátou nejlegendárnější restaurací na světě: Vyzkoušeli jsme oslavovanou Pohlreichovu kulajdu
Festival Aromaterapie & Bylinky zve na workshopy, aromajarmark a bylinkové speciality