Sibiřské pelmeně
Recept ještě nebyl hodnocenMaso opracujeme a nakrájíme na menší kousky, aby šlo snadněji umlít. Pak maso umeleme. Směs osolíme, opepříme a přidáme najemno nakrájenou cibuli, která ale nemusí být.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso opracujeme a nakrájíme na menší kousky, aby šlo snadněji umlít. Pak maso umeleme. Směs osolíme, opepříme a přidáme najemno nakrájenou cibuli, která ale nemusí být.…
Očištěné ryby naporcujeme na podkovy a v osolené vodě povaříme. Uvařené maso vyjmeme a necháme vychladnout. Po vychladnutí maso pečlivě obereme od kostiček a kůže. …
Upečené vepřové maso umeleme a vložíme do hlubší mísy. Přidáme nadrobno nakrájené cibulky i s natí, lžíci hořčice, špetičku ostré Green Curry pasty, lžičku worcesteru…
Vepřový bok dáme vařit s uvedenými ingrediencemi na předvaření. Cibuli necháváme celou, s první tmavou košilkou a stroužky česneku rozmáčkneme plochou ostří nože. Vody…
Solamyl si rozpustíme v trošce vody, maso nařežeme na maličké plátky, naklepeme posolíme, popepříme, zalijeme solamylem a necháme odpočinout-já nechávám přes noc v…
Zapneme si troubu na předehřátí- já mám plynovou. Papriky rozpůlíme, odstraníme jadřince a opláchneme. Ze slaniny si nakrájíme 11 silnějších špalíčků a odložíme bokem.…
Maso doporucuji koupit mrazene a nechat volne rozmrznout, nedavat do mikrovlnky. Na sekanou je proste lepsi. a pak uz to jen vsechno smícháme dohromady. Já preferuji…
Do menšího kastrůlku dáme převařit 200ml vody a odstavíme z ohně. Po 5minutách vsypeme želatinu, vidličkou dobře promícháme a necháme 10minut nabobtnat. Mezitím…
Fazuľu deň dopredu umyjeme a namočíme. Dáme variť.Cibule pokrájame nadrobno a dobre dlho smažíme na masti, príp. oleji.Zasypeme mletou paprikou, pridáme mäso pokrájané…
Vodu uvedeme do varu, odstavíme a necháme v ní rozpustit máslo. Mouku vsypeme do mísy, přidáme sůl, vejce a přilijeme vodu s rozpuštěným máslem. Zaděláme pevné hladké…
Maso promícháme s najemno nasekanou papričkou, solí a pepřem. Cibule nasekáme najemno a vmícháme do masa. Pak ho pořádně propracujeme rukama, v masu by neměl zůstat…
Plátek nenaklepaného kuřecího stehenního masa, nejlépe s kůží, z obou stran trochu navlhčíme vodou, třeba rozprašovačem. To uděláme proto, aby na mase držela strouhanka.…
Mleté maso promícháme s nakrájenou cibulí, vejcem, chilli, vínem, bambusovými výhonky nebo osmaženými nudličkami celeru, přidáme jemně nasekané houby, zázvor, sůl, cukr…
Na vetsi panev dame umlete hovezi maso a pri stredni teplote opekame maso pri stalem michani do zhnednuti. Asi 5 az 10 minut. Potom pridame rozmackany cesnek, nakrajenou…
Maso nakrájíme na kousky. Připravíme marinádu a vše společně smícháme, kromě kapie. Uložíme do lednice, pokud marinujeme přes noc. Na dvě hodiny nebo kratší dobu necháme…
Očištěné kuřecí maso nakrájíme na kousky velikosti soust, opečeme dozlatova v pánvi na oleji a dáme stranou.Zatím nasekáme najemno cibuli, zázvor a česnek. V pánvi na…
Zvěřina si zaslouží zvýšenou kuchařovu péči. Jelení maso je kvalitní, zdravější než jakékoliv jiné, byť lépe dostupné. Potřebuje odležet, nakořenit a pečlivě dokončit…
Obohaťte svůj jídelní lístek o kuřecí placičky se zeleninou, připravenou ve fritéze! Křehké kousky kuřecího masa se spojují s lahodnou zeleninou v jedinečném směsi chutí…
Haše je klasické jídlo, ve kterém lze zpracovat i levnější kousky vepřového, případně můžeme přidat i maso, které zbylo například z vývaru. Podáváme ji s bramborami nebo…
Tento pokrm je dokonalým řešením pro chutný a rychlý oběd nebo večeři. Tento pokrm kombinuje šťavnaté kousky kuřecího masa s jemnými těstovinami, vše zalité lahodnou a…
Malé plátečky masa naklepeme, posolíme a vetřeme papriku. Na každý plátek položíme proužek salámu a proužek tvarůžků(z jednoho kulatého tvarůžku 4 proužky), zatočíme do…
Zůstalo mi mleté maso, tak jsem do něho nastrouhala brambory, dochutila jako na bramboráky a usmažila bramboráčky. Je to syté, ale zase jiná, výborná chuť.
Celer očistíme, rozkrojíme na čtvrtiny a chvíli povaříme ve slané vodě – nesmíme uvařit úplně !! Mleté maso smícháme s vejcem a kořením, přidáme nastrouhaný, polovařený…
Kolínka uvaříme, polijeme omáčkou a posypeme strouhaným sýrem a pokrájenou pažitkou. Omáčku připravíme takto: maso pokrájíme na kousíčky a ohřejeme na oleji. Přidáme…
Libanonský salát fattoush: Lehký salát s vůní exotiky a bylinek je ideální lehkou letní večeří
6 nejlepších způsobů, jak uchovat rajčata na zimu: Dají se usušit, zamrazit, využít na protlak i fantastický domácí kečup
12 nejlepších zimních polévek pro zahřátí: Dáte si krkonošské kyselo, jihočeskou kulajdu nebo boršč?