Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Marináda na grilování II

Marináda na grilování II

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Vytvořit marinádu není tak složité. Stačí vybrat oblíbené koření a bylinky, smíchat v chutném poměru a naložit do ní kvalitní maso. To je dostatečný základ pro chutný…

verulinka7

5 min

Velikonoční plněná sekaná

Velikonoční plněná sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Velikonoční sekaná může být hvězdou vaší kuchyně. Záleží na tom, jak si vyhrajete se vstupními surovinami. Kvalitní mleté maso, dochucení a rafinovaná nádivka. To vše…

1974andrea

90 min

Velikonoční hlavička Videorecept

Velikonoční hlavička

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tradiční velikonoční nádivka neboli hlavička je plná masa, vajec a čerstvých bylinek. Tato voňavá a sytá pochoutka je oblíbeným jarním pokrmem a často bývá součástí…

fotohrouda

80 min

Sekaná se špenátem

Sekaná se špenátem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Šťavnatá, dobře ochucená, sekaná bude chutnat ještě lépe, když do ní přidáme trochu nasekaného špenátu. Díky němu bude i pěkně vypadat na talíři. Podávat ji můžeme třeba…

RubyRom

90 min

Cuketové lasagne

Cuketové lasagne

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Objevte lahodnou a zdravější alternativu k tradičním lasagním s naším receptem na cuketové lasagne. Šťavnaté plátky cukety nahrazují těstoviny, zatímco bohatá vrstva…

varousove

100 min

Fitness kuřecí sekaná

Fitness kuřecí sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jemná fitness kuřecí sekaná z kuřecích stehen, vejce, papriky, cibule a cukety nabízí vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuku. Hodí se do jídelníčku všech, kteří si…

Tanicka

65 min

Kančí guláš se zelím

Kančí guláš se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kančí maso je libové, ale pevnější než vepřové. Na talíř nám přinese chuť a vůni lesa. V kombinaci se zelím, červenou paprikou a fazolkami z něj připravíme chutný guláš.…

Veruncicka

120 min

Boršč na neděli

Boršč na neděli

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Boršč je tradiční polévka východoevropské kuchyně, která se připravuje v mnoha obměnách. Tato varianta s mletým masem a restovanou slaninou vyniká výraznou chutí červené…

Radiologia

95 min

Uzená pomazánka na způsob tataráku

Uzená pomazánka na způsob tataráku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Udělejte si doma atmosféru jako v české pivnici a pozvěte přátele na skvělý tatarský biftek. Možná budou hádat v čem se od pravého tataráku liší, ale zcela jistě jim…

mika59

30 min

Masitý salát

Masitý salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso (jakékoliv) uvaříme v nálevu z vody, nového koření,kuliček pepře,bobkových listů. Po uvaření do měkka necháme zchladnout a odležet alespoň 8 hodin! Pak maso…

Řepačka se smetanou

Řepačka se smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Dáme vařit nakrájené zelí, nastrouhanou mrkev, sůl, kmín, brambory nakrájené na kostky a kousek masa nebo kůže (nebo co máme).Když jsou brambory už skoro uvařené,…

Maminčina sekaná se slaninou

Maminčina sekaná se slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso buď koupíme namleté nebo si ho namele doma sami. Cibuli nakrájíme na drobno,přidáme vejce, česnek kmín vegetu. Chleba si namočíme ve troše vody a buď ho namele nebo…

elasik

75 min

Mleté křenové biftečky

Mleté křenové biftečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso, vejce, mléko, solamyl, sůl, pepř a křen spolu dobře promícháme a necháme několik hodin v lednici odležet.Pokiud je třeba hmotu dohustit, přidáme lžíci - dvě…

1 5 6 7 8 9 14