Alpský knedlík
Recept ještě nebyl hodnocenPokud jste někdy byli na návštěvě v Rakousku, jistě jste narazili na místní specialitu - germknödel. Jedná se o velký kynutý knedlík plněný povidly, zalitý vanilkovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud jste někdy byli na návštěvě v Rakousku, jistě jste narazili na místní specialitu - germknödel. Jedná se o velký kynutý knedlík plněný povidly, zalitý vanilkovou…
Hrníčkový recept na sladké okvětní lístečky s krémem vonícím po vanilce, to celé namočené v čokoládové polevě. Hodí se při jakékoliv sváteční příležitosti a budou…
Hledáte slané chroupání k televizi nebo vínu? Vynechte tentokrát kupované chipsy a připravte domácí tyčinky, které nejsou složité, ale zato pekelně návykové. Posypat…
Když nastane sezóna oblíbené rebarbory, můžeme z ní upéct koláč z kynutého těsta ve tvaru růže. Polahodí nejen chuťovým pohárkům, ale i oku. Vypadá nádherně a díky…
Když nastane sezóna oblíbené rebarbory, můžeme z ní upéct koláč z kynutého těsta ve tvaru růže. Polahodí nejen chuťovým pohárkům, ale i oku. Vypadá nádherně a díky…
Vláčné a šťavnaté cuketové řezy poklademe plátky čerstvých nebo kompotovaných broskví a posypeme bohatou vrstvou máslové drobenky. Moučník bude vůní vanilky a broskví…
Sýrové bochánky, které jsou připravené během chvíle, poslouží jako drobná slaná chuťovka a nebo jako příloha k teplé polévce. Dochutit je můžete bylinkami nebo kořením…
Dvoubarevný srnčí hřbet je efektní zákusek, který mnohdy může směle konkurovat dortu. Do krému se mohou přidat kousky ovoce nebo strouhaná čokoláda. S tímto nápaditým…
Dvoubarevný srnčí hřbet je efektní zákusek, který mnohdy může směle konkurovat dortu. Do krému se mohou přidat kousky ovoce nebo strouhaná čokoláda. S tímto nápaditým…
Jste milovníci zlatavých škvarků? V tom případě musíte vyzkoušet křupavé a jemné škvarkové tyčinky. Posypte je oblíbeným kořením, kmínem i solí. Hodí se na obyčejné dny,…
Většina z nás zná tenhle veliký nadýchaný knedlík plněný povidly jako specialitu rakouských horských restaurací. Zkuste si ho ale udělat i Vy jen tak doma podle tohoto…
Většina z nás zná tenhle veliký nadýchaný knedlík plněný povidly jako specialitu rakouských horských restaurací. Zkuste si ho ale udělat i Vy jen tak doma podle tohoto…
Nejlépe dvě hodiny předem smícháme maso, mléko, jogurt a sůl s pepřem. Po odležení přidáme sýr a škrob. Směs pořádně prohněteme a tvoříme ploché řízečky.Připravíme…
Smažené cibulové kroužky, obalené v pivním těstíčku, budou v ústech krásně křupat. Můžeme je podávat samostatně, jako chuťovku k pivu či vínu, nebo jako přílohu k…
Karlovarský knedlík patří k tradičním přílohám české kuchyně. Bojíte se jejich přípravy? Úplně zbytečně. Není na nich nic složitého, stačí jen překonat počáteční strach…
Lahodný dortík inspirovaný arménskou recepturou si podmaní každého, kdo má rád sladké. Pláty medového korpusu jsou promazané lahodným máslovým krémem a celý moučník…
Lahodný dortík inspirovaný arménskou recepturou si podmaní každého, kdo má rád sladké. Pláty medového korpusu jsou promazané lahodným máslovým krémem a celý moučník…
Helena Růžičková uměla rozesmát i dobře pohostit. Sama jídlo milovala a s láskou ho chystala rodině i přátelům. Její recept se řadí k osvědčené klasice. Tento poctivý a…
Máte chuť na něco dobrého k televizi, na čem si pochutnáte a zároveň to zasytí? Ochutnejte tyto smažené kuřecí kousky obalené v ochucené mouce, těstíčku a strouhance.…
Tyto americké kakaové sušenky s čokoládou zvládnete během pár minut, ale pak si musíte dávat dobrý pozor na teplotu a dobu pečení, neboť po delším pečení tvrdnou.…
Vláčný, svěží a máslem vonící drobenkový koláč s tvarohem není potřeba představovat. Příprava je velmi jednoduchá a rychlá, protože nemusíte vyrábět lité, kynuté ani…
Máte-li doma listové těsto, můžete vykouzlit drobné pohoštění za chviličku. Nápad s náplní z mletého masa je kreativní varianta. Mletým masem obalený kousek sýra bude v…
Vynikající bublanina plná rybízu. Můžete však použít své oblíbené ovoce. Recept je obměněn přidáním zakysané smetany, která zachová šťavnatost a bublanina je pak krásně…
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 08:20
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Nejslavnější steakové omáčky světa: Ochutnejte pepřovou klasiku i argentinskou chimichurri
Co je zač holčička z Granka? Hnědé zlato z ČSR i díky její tváři sbíralo jednu cenu za druhou
Dokonalá huspenina jako ze zabijačky nahradí tlačenku. Potřebné suroviny koupíte za pár korun a snadno si ji uděláte i doma