Tvarohový koláč na listovém těstě
Recept ještě nebyl hodnocenJe dobře mít balení listového těsta vždy po ruce. Moučník s tvarohovou náplní a čepicí sladkého bílkového sněhu je velmi rychlou variantou pohoštění pro vaše milé. Díky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Je dobře mít balení listového těsta vždy po ruce. Moučník s tvarohovou náplní a čepicí sladkého bílkového sněhu je velmi rychlou variantou pohoštění pro vaše milé. Díky…
Univerzální těsto na koláče, které můžete plnit jakoukoliv náplní. Pro tuto slavnostní příležitost si dáme záležet na jejich vzhledu a vybereme náplně, které se…
Do voňavých houbových karbanátků použijeme koupené žampiony nebo houby nasbírané v lese. Houby podusíme, přidáme namočený rohlík, vejce a koření. Z hmoty pak tvarujeme…
Tyto křupavé rohlíčky s uzeným sýrem jsou ideální chuťovkou k pivu nebo vínu, zkrátka vítaným pohoštěním na oslavách nebo párty všeho druhu. Jsou jemné, delikatesní a…
Jedlé kaštany nejsou u nás zrovna tradiční surovinou, o to víc vás však jistě překvapí svojí chutí. Kaštany povaříme s vanilkou, kakaem a rumem. Krémem pak plníme…
Škvaříte sádlo doma, nebo si škvarky kupujete v oblíbeném řeznictví? Poctivých škvarků není nikdy dost a kynutých pagáčků už vůbec ne. Jakmile je jednou vyzkoušíte,…
Pro milovníky modrých sýrů je tato pomazánka jasná volba! Nivová pomazánka patří mezi stálice v naší kuchyni a rozhodně se mezi všemi ostatními pomazánkami neztratí.…
V tomto koláči se skvěle doplňuje chuť švestek a máku, na povrchu příjemně křupne máslová drobenka. Těsto připravíte rychle a jednoduše a navíc do něj není potřeba žádné…
Kynuté pikantní rohlíčky plněné sýrem a šunkou jsou další delikatesou studené kuchyně. Zvláštním způsobem balení krásně vypadají a díky koření mají nápaditou barvu a…
Vzpomínáte na lahodnou vánočku jako od babičky nebo maminky? Chcete upéct stejně výbornou? Náš recept vás provede krok za krokem. Na těsto vyzrajeme tím, že ho zaděláme…
Drobné kakaové preclíky se hodí jako mlsání ke kávě či čaji nebo pohoštění pro návštěvy. Na přípravu stačí pár surovin, které obvykle míváme doma. Preclíky jsou z…
Kdo si netroufá na ovocné knedlíky, máme tu pro něj jednodušší variantu. Tvarohové nočky připravíme z rohlíků a poté vaříme ve vodě. Při servírování je doplníme sladkými…
Vařený bílý chřest je opravdovou delikatesou, a podle ověřeného receptu ho lehce zvládne připravit i úplný začátečník. V kombinaci s jemnou krémovou sýrovou omáčkou bude…
Jednoduché piškotové řezy ve stylu moučníku nazývaného "prošívaná deka" s jahodami budou geniální tečkou za svátečním obědem, či výborným dezertem k odpolední svačině.…
Tyto výborné trojhránky jsou ideální jako pohoštění na oslavu či rodinou sešlost. Těsto připravíme snadno v domácí pekárně. Dobře se s ním pracuje, protože nelepí. Na…
Třívrstvý koláč vás nadchne. Suroviny na korpus odměříte pomocí skleničky, krém z tvarohu je velmi jednoduchý a snadný na přípravu a poslední pudinková vrstva, s…
Dozlatova vypečené, na povrchu křupavé a uvnitř vláčné. Takové jsou tyto bulky se sezamem, které jsou univerzálním pečivem. Ráno s máslem a marmeládou, večer pak mohou…
Ovocné poháry mají mnoho předností. Dobře vypadají, dobře se konzumují, mohou se v klidu připravit i uchovat. Jejich největší předností však je, že můžeme libovolně…
Kromě tradičního smaženého kapra nesmí při vánoční večeři na stole chybět vinná klobása, která je lehce nakyslá po víně. Příprava domácí klobásy je sice složitější, ale…
Kuřecí prsa jsou velmi snadná na přípravu. Stačí chvilku orestovat a jsou připravena k obědu. Smetanovou omáčku připravíme z parmazánu, koření a česneku. Výborně se k ní…
Domácí křupavý rohlík, plněný sýrem a na povrchu posypaný semínky či solí, je naprosto luxusní záležitost. Příprava sice chvilku trvá, ale odměnou za upečené zlatavé…
Vajíčka šleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do bělavé pěny.Pak zašleháme olej a pak už na nižší obrátky mléko a prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva.Nešleháme…
Salát z vařené zeleniny a majonézy nastavíme kaší uvařenou z mléka a mouky. Díky tomu je salátu více, aniž bychom museli přidat větší množství majonézy, a tím udělat…
Pokud chcete upéct dezert ke kávě nebo pro návštěvu, vyzkoušejte tuto roládu. Připravíte ji z piškotového těsta a potřete krémem z vanilkového pudinku a máslové…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Černají, šednou nebo hnědnou vám rajčata? Asi jim chybí vápník! Pomůže postřik z mléka nebo speciální prostředky
Bílá zelňačka s koprem: Ve vydatné polévce nechybí brambory, výraznou chuť jí dá kopr, ale musí se přidat ve správnou chvíli
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny