Pudinkový jablečný koláč
Recept ještě nebyl hodnocenJednoduchý podzimní koláč s jablky vás překvapí svou vanilkovou chutí a neodolatelnou vůní. Vyzkoušejte tento snadný hrnečkový recept a nebudete zklamaní. Koláč sice…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jednoduchý podzimní koláč s jablky vás překvapí svou vanilkovou chutí a neodolatelnou vůní. Vyzkoušejte tento snadný hrnečkový recept a nebudete zklamaní. Koláč sice…
Občas potřebujeme rychlý chutný koláč, který bude do hodinky stydnout nakrájený na tácku před nečekanou návštěvou. A tohle je přesně on. Vyberte vámi preferovanou náplň…
Podzimní sychravé dny se pomalu blíží a talíř teplé dýňové polévky zajisté přijde vhod. Polévka lehce nasládlé chuti se v posledních letech stává víc a víc oblíbenější.…
S podzimem se pojí čas sklizně jablek a v kuchyni tak začíná období různých jablečných moučníků. Koláč s tvarohovou náplní s jablky, potřený zakysanou smetanou, krásně…
Křupavé, voňavé a zlatavé bramboráčky známe a milujeme všichni. Zkuste přidat najemno nakrájenou čerstvou kapustu a získáte tím novou, neotřelou a vynikající chuť této…
Rychlý a snadný ovocný koláč, jehož těsto se nenechává kynout, ale rozvaluje se ihned po uhnětení. Díky tomu ho můžete mít už za hodinu na stole. Doplňuje ho lahodná…
Lilek obalený v bylinkovém těstíčku a následně pečený v troubě se stává křupavým a voňavým, přičemž si zachovává svou jemnou strukturu uvnitř. Skvělá volba pro…
Lahodné a nadýchané řezy s ovocným krémem z tvarohu a švestek jsou luxusním pohoštěním pro návštěvu, ale i příjemným nedělním moučníkem. Jsou trochu pracnější na…
Jablečný závin z tvarohového těsta je výbornou a rychlou variantou tohoto oblíbeného moučníku. S těstem se skvěle pracuje, při přípravě spotřebujete přebytky jablek a…
Mřížkový ovocný koláč s kompotovaným ovocem a tvarohem je v tomto receptu doplněn lahodnou máslovou drobenkou. Svěží a šťavnatý ovocný moučník s minimem těsta a spoustou…
Vepřovou kýtu opečenou na sádle podusíme a podáváme se skvělou šťávou připravenou na paprikovo-cibulovém základě a zahuštěnou netradičně jablkem. Výborně chutná s…
Pečená kuřecí stehna marinovaná v koriandru a naťové petrželi. Ve výpeku najdete rozinky, mandle, sušené švestky a neobvyklou směs koření. Zajímavá chuťová kombinace,…
Karbanátky jsou velmi oblíbené a tradičně se připravují ze směsi mletého vepřového a hovězího masa. V tomto receptu jsme k masu přidali zkaramelizovanou cibuli a…
Vohrnoušky jsou vskutku netradičním a zajímavým názvem pro moučníky. Co se pod ním tedy skrývá? Jsou to kynuté buchtičky plněné pudingem, které zdobí také půlky svěžích…
Kdo by neměl rád dozlatova usmažené, lehce mastné, nadýchané, ale zároveň křupavé langoše. Nemusíte zdlouhavě čekat na kynuté těsta, když si usnadníte práci s kypřicím…
Nadýchaný kynutý koláč na plech s makovou náplní a šťavnatým ovocem vás překvapí svou výtečnou chutí a snadnou přípravou. Využijte na něj ovoce dle sezóny a nechte domem…
Nadýchaný kynutý koláč na plech s makovou náplní a šťavnatým ovocem vás překvapí svou výtečnou chutí a snadnou přípravou. Využijte na něj ovoce dle sezóny a nechte domem…
Mřížkový koláč vypadá velmi slavnostně, jeho příprava však není nikterak náročná. Snadné těsto, kterým vyložíte plech, na něj pokladete jablkovou náplň se skořicí a celé…
Jste-li milovníky moučníků, které nemají zrovna silnou vrstvu těsta, jste tu správně. Na větším plechu bude těsto tak akorát tenké a pokryje ho bohatá vrstva tvarohové…
Parmigiana, je klasický italský pokrm, který spojuje jemně smažené plátky lilku s bohatou rajčatovou omáčkou, voňavou bazalkou a rozpuštěným sýrem. Parmigiana se často…
Kombinace slaniny, vepřové panenky, kuřecího masa, švestek a červené cibule hraje v tomto receptu prim. Pokud patříte k milovníkům špízů na všechny způsoby, vyzkoušejte…
Řecký plněný lilek Papoutsaki je tradiční pokrm, který v sobě nese autentické chutě Středomoří. Název "papoutsaki" znamená v překladu "malá botička" a odkazuje na tvar…
Elegantní kynutý koláč ve tvaru hada se v tomto receptu peče v kulaté formě. Uvnitř koláče najdete lahodnou kombinaci máku, marcipánu a povidel. Koláč je proložený…
Koláč z rebarbory je známá klasika. V tomto receptu ale kyselou chuť rebarbory v náplni zkombinujeme se švestkami a kaštanovým pyré. Na výsledku si jistě pochutnáte.…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaná vejce na asijský způsob jsou netradiční chuťovkou vonící kořením. Příprava je snadná, stačí jen voda, čaj a koření
Aby měl beránek nejlepší formu. Podle čeho ji vybrat a kolik za ni zaplatíte?
Encyklopedie bylinek: Co sbírat o svatojánské noci a jak léčivky využít? Kapradí vás dovede k pokladu, třezalka ke klidu