Pomerančový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenCukr utřeme s máslem, opatrně přidáme vejce. Potom přimícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva, pomerančovou šťávu a kůru. Dáme do vymazané a vysypané dortové formy a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cukr utřeme s máslem, opatrně přidáme vejce. Potom přimícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva, pomerančovou šťávu a kůru. Dáme do vymazané a vysypané dortové formy a…
Tekutiny dáme do pekárny, přidáme sypké suroviny. Zapneme program těsto. Po prvním signále přidáme musli. Po nakynutí těsto dáme na vál a spleteme housky. Necháme asi…
Z mouky, vajec a soli vypracujeme tužší nudlové těsto, z něj vytvoříme malé taštičky naplněné kouskem tvarůžků a okraje pevně stiskneme. Necháme v chladu odpočinout do…
Den předem připravíme smetanu s čokoládou. Smetanu nalijeme do kastrůlku, nalámeme do ní čokoládu a rozpustíme, ale pozor nesmí to vařit, jen zahříváme a občas…
Kokosovou hmotu připravíme tak, že z bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně do něho vmícháme kokos s moučkovým cukrem.Máslo, cukr a 4 žloutky utřeme do pěny, přidáme 1 celé…
Piškot: z bílku udělat tuhý sníh, žloutky a cukr vyšlehat do pěny a pak postupně přidávat mouku s práškem do pečiva a pak přidat olej a vodu, vše smíchat a nakonec…
Všechny suroviny na perník smíchat ručně a ve vymazané a vysypané formě péct asi 40 minut.
Mouku nasypeme do mísy, uprostřed uděláme důlek, do něj rozdrobíme droždí, posypeme špetkou cukru, přilijeme polovinu vody a promícháme na řidší kašičku, ze které…
Zmäknuté maslo vymiešame s cukrom dopenista. Pridáme vajíčka,múku ,kypriaci prášok, šlahačkovú smotanua 1pl maizeny.Cesto premiešame a rozdelíme na 2 diely.Polovicu…
Vrchní suroviny smícháme a šleháme 5 minut,(pokud je těsto moc řídké přidáme trochu mouky, pokud husté přidáme trochu mléka) větší množství těsta nalijeme do připravené…
Do mísy dáme mouku s cukrem, olej, citr. kůru, vlažné mléko. Jahody rozmixujeme, pokud jsou čerstvé, můžeme přilít trochu mléka k jahodám, aby se lépe mixovaly. Poté je…
Vajce, cukor, tuk, štipku soli, múku s práškom a mlieko spolu vyšľaháme. Pridáme hrozienka a oba druhy orechov a dobre premiešame. Vymastíme formu na srnčí chrbát…
Těsto připravíme v domácí pekárně. Do nádoby pekárny nalijeme mléko, rozpuštěné máslo, přidáme vejce, sůl, mouku, cukr, citronovou kůru a droždí. Zapneme program na…
Kynuté těsto: Do poloviny vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme trochu cukru, 1 PL mouky a necháme kvásek vzejít. Mezi tím si připravíme zbytek těsta: všechny…
Do mísy dáme mouku s PDP,kakao, nescafé rozpuštěné v trošce vody, cukr, máslo, olej, rum, vejce a mléko.Vše smícháme a nalijeme na vymazaný + vysypaný plech. Upečeme při…
Tuk nakrájíme na malé kousky a při pokojové teplotě necháme změknout. Pak ho vyšleháme s cukrem a žloutky do pěny. Z bílkú vyšleháme tuhý sníh a spojíme ho se žloutkovou…
Na piškotové těsto vyšleháme žloutky s cukrem. Postupně přidáváme vodu, kypřící prášek, mouku a vmícháme tuhý sníh. Těsto rozetřeme na velký plech a pečeme. Po upečení…
Na piškotové těsto vyšleháme žloutky s cukrem. Postupně přidáváme vodu, kypřící prášek, mouku a vmícháme tuhý sníh. Těsto rozetřeme na velký plech a pečeme. Po upečení…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících horkou…
Korpus: Žloutky utřeme s cukrem, přidáme vodu, olej, mouku s prdopem, nakonec sníh z bílků. Pečeme při 170°C-180°C. Krém : Z mléka cukru a pudinku svaříme klasika…
Všechny přísady dobře promícháme, těsto vylijeme na plech, na který jsme dali pečící papír, poklademe ostružinami a posypeme žmolenkou.
Korpus: Vejce s cukrem vyšleháme do pěny a postupně zašleháme olej. Lehce vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva, mletými ořechy nebo kakaem a vodu. Nalijeme a…
Korpus: Vejce s cukrem vyšleháme do pěny a postupně zašleháme olej. Lehce vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva, mletými ořechy nebo kakaem a vodu. Nalijeme a…
Tuk rozetřeme, postupně přidáváme cukr, pak žloutky a třeme do pěny.Střídavě do pěny po lžicích přidáváme mléko a prosátou mouku, ořechy a čokoládu. Hrst mouky…
Hrnkové ananasové řezy s tvarohovou náplní jsou úžasně vláčné a jemné díky ananasové šťávě v korpusu a náplni z tvarohu a másla
Odhalte sílu manga: Proč chutná trochu jako mrkev a jak v obchodě poznat, že je zralé?
Melta nejen ke snídani: Zdravá náhražka kávy se nemusí sladit, nejlépe chutná tradičně připravená a hotová je za chvíli