Banánová bábovka bezlepková
Recept ještě nebyl hodnocenCukr, žloutky a Heru vyšleháme, přidáme ostatní suroviny a nakonec lehce vmícháme sníh ze 4 bílků. Nalejeme do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy a pečeme v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cukr, žloutky a Heru vyšleháme, přidáme ostatní suroviny a nakonec lehce vmícháme sníh ze 4 bílků. Nalejeme do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy a pečeme v…
1 celé vejce rozklepneme do mísy, přidáme cca 1 velkou polévkovou lžíci mouky a lžíci krupice, hrst strouhaného sýru a špetku muškátu. Smícháme v těsto jako na…
Jelikož bábovka bude opravdu velká, tak si nachystáme velkou mísu ve které smícháme Heru s cukrem, žloutky, práškem do pečiva a vanilkovým cukrem. Poté přidáváme mouku a…
Všechny ingredience smícháme dohromady a zpracujeme robotem. Plech vymažeme máslem a posypeme strouhankou. Těsto nalijeme, poklademe meruňky a posypeme drobenkou. Pečeme…
Z droždí, části vlažného mléka, soli a cukru necháme vzejít kvásek. Ostatní suroviny dáme do mísy a s kváskem, vypracujeme těsto. Hned rozdělíme na 4 díly, vyválíme…
Smícháme vejce s cukrem, jogurtem, marmeládou, ostatní věci + prášek do pečiva s moukou. Jogurt může být jakýkoliv ovocný. Nalejeme na plech a upečeme. Neměla jsme…
Obsah sáčku na pizzu v prášku smícháme s vodou podle návodu na obalu a uhněteme tuhé pružné těsto. Na válu lehce posypaném hladkou moukou je vyválíme na plát asi 3mm…
Mouku smícháme s práškem do pečiva a pudinkem. Žloutky ušleháme s cukry a olejem dohusta a za stálého šlehání přidáváme po částech vodu, pak vmícháme mouku a nakonec…
Vejce vyšlehat s cukrem a za stálého šlehání přidávat mléko, jogurt a rum. Nakonec vmíchat mouku s práškem do pečiva. Nalít do formiček a dát péct. Pokud chceme mít…
Králíka si den předem naporcujeme, prošpikujeme částí slaniny obalené ve staročeském koření. Smícháme sůl, kečup, hořčici, víno a touto marinádou potřeme porce králíka…
Uděláme si kvásek s droždí, trochy mléka, cukru. Připravíme si do mísy mouku, vejce, tuk a vmícháme hotový kvásek a vypracujeme vláčné těsto. TĚSTO NEKYNE !!!!!! …
Rozmícháme žloutky s cukrem a mlékem, přidáme mouku s práškem, sníh z bílků a nakonec jablka. Vše promícháme. Pečeme na pánvi nebo lívanečníku po obou stranách dozlatova…
V míse utřeme cukr s celými vejci, přiléváme olej, mléko, mouku s práškem do pečiva a kakao. Umícháme hladké těsto. Nalijeme na vymazaný a hr. moukou vysypaný plech,…
Do pěny utřeme cukr+vanilkový cukr+vajíčka, pomalu vešleháváme olej, za ním mouku promíchanou s práškem do pečiva, sodou a ještě nakonec dáme mléko, kakao,rum a jablka…
Vejce ušleháme s cukrem, přidáme vodu, zašleháme olej a do pěny zlehka ručně vmícháme směs polohrubé mouky, prášku do pečiva a ořechů. Těsto vlijeme na vymazaný a hrubou…
Nejprve dáme vařit uzené maso, do druhého hrnce zelí.Mouku prosijeme do mísy, přidáme vejce, mléko, droždí, špetku soli a cukru. Zaděláme těsto na knedlíky, které nesmí…
Čerstvé houby opláchneme a nakrájíme na drobnější kousky. Zalijeme vodou,osolíme,přidáme kmín a vaříme houby doměkka. Mezitím si v rendlíčku rozmícháme hladkou mouku s…
Vejce našleháme s cukrem do pěny, pak kromě kakaa a marcipánu přidáme postupně vše ostatní a naposledy mouku promíchanou s práškem do pečiva. Pak oddělíme asi 1/3 těsta…
Ořechy jemně nameleme, přidáme všechny ostatní suroviny, heru a žloutky naposledy. Dobře promísíme a vytvoříme těsto, které dáme do potravinové folie a uložíme nejlépe…
Rozšleháme vejce se solí a mlékem a postupně přidáváme mouku tak, aby se nám netvořily žmolky. Tekuté těsto lijeme na vymaštěnou pánev a pečeme klasické palačinky.…
vajcia si vyšlahame s cukrom do penista, pridame olej, mlieko a nakoniec prisypeme muku zmiešanu s praškom do pečiva. Medzi šlahanim vajec si uvarime puding. Cesto…
Dobře promícháme všechny sypké suroviny, pak přidáme zbytek, promícháme-těsto by nemělo být úplně tekuté, takový tužší med :-). Dáme do formy nebo do mešího pekáčku a…
Když je opečený chleba národním pokladem: Bruschetta je nejoblíbenější topinka v Itálii
Sledování kulinářských trendů může být nebezpečné pro zdraví. Hrozí totiž, že dostanete FOODMO
Jak na silný vývar podle vítězky MasterChef Česko Kristíny: Maso předem opečte a určitě zapomeňte na sůl, radí